Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: UN DE TONA I PROUData inserció: 27/11/2007Data última resposta: 03/05/2013Respostes: 13Lectures: 5413
Tema: JO M´ESTIMARIA MÉS QUE ES FES LA PISCINA COBERTA
La piscina retràctil pot estar bé però no és el mateix que una de coberta amb totes les condicions. Potser faria pensar-ho una mica més i buscar subvencions. Tona es mereix una piscina coberta i no una cosa a mitges!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: SOLETE - Títol Resposta: USUARIS  (04/04/2008)

Qui diu que no tindrà usuaris la piscina coberta?? Jo conec molta gent que s´ha de desplaçar a Vic perque els seus petits i puguin nedar, perque es clar...el balneari els hi queda una mica petit!
Jo personalment si la tinguèssim a l´abast del poble hi portaria als meus fills, cosa que ara per tema d´horaris fa que em sigui impossible desplaçar-me fins a Vic.
Espero que es tiri endevant amb aquesta proposta i que es faci realitat molt aviat i confio que tard o d´hora es farà. (Encara que per fer-la d´hora ja és massa tard)!!!

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: SI VOLEU UNA PISCINA, PAGEU-VOS-LA.  (28/02/2008)

Si voleu anar a la piscina a l´hivern a fer exercici, apunteu-vos a un club privat on n´hi hagi una. A veure si ens ho han de regalar tot ara. Més val que es gastin els calers en coses més importants, perquè posats a demanar, a mi m´aniria bé un cinema públic on pagant -io què sé- 25 euros a l´any, pogués anar a veure les pel·lícules que volgués.
Una mica de seriositat home.

Usuari: TONENC AVERGONYIT DE SER- - Títol Resposta: PERO QUE US PENSAVEU?  (29/01/2008)

Ara ja està, com la majoria de polítics, quan era a l´oposició criticava tot el que feien els que governaven, en quan a la piscina coberta va repetir infinitat de vegades la manca d´habilitat per assolir una subvenció, ell deia que sabria gestionar, els tonencs s´ho van creure i el van votar, ara el Salóm ja te el que volia!! ara ja es només qüestió de conservar el(s) sou(s) fent el mínim esforç possible (sostre retractil) i això si, procurant continuar l´escalada cap a fites superiors,... a veure si cau alguna coseta més... que no veieu que els esforços de demanar una subvenció l´hi poden restar energies per el seu projecte personal?

Usuari: JORDI - Títol Resposta: TARADELL SEMPRE ENS PASSA AL DAVANT  (08/12/2007)

Una vegada més, i ja en van un munt, Taradell ens ha passat al davant, quins collons!
No sé com ens ho fem per fer sempre el préssec!

Usuari: UN QUALSEVOL DE TONA - Títol Resposta: SEMPRE IGUAL ELS POLÍTICS  (05/12/2007)

Campanya electoral = tots farem la pisina
Han guanyat = coberta de plàstic per la pisina que ja hi ha
Almenys els altres tenien un projecte. Per què no es fa el projecte que hi havia? Per falta de diners? Que els busquin... però clar...on aniran els de CiU a buscar-los si no governent enlloc? Els tonafutureros es van quedar a mitges amb la pisina, no en van saber prou! A veure si ara aquests de convergència ho saben acabar però sense fer xapuces com diu el company, coberta retràctil? no gràcies!

Usuari: ANNA - Títol Resposta: PISCINA COBERTA  (01/12/2007)

Realment i d´acord amb el company penso que Tona es mareix una piscina coberta. Des de l´Ajuntament s´haurien de buscar subvencions per portar a terme el projecte, que si no recordo malament ja fa molt temps que s´està comentant... A més pel poble és una bona eina per atreure gent d´altres municipis i poder gaudir entre tots d´aquest servei municipal.

Usuari: NEDADORA A VIC - Títol Resposta: SI ELS DEL AJUNTAMENT NO I ENTENEN QUE S´ASESORIN  (30/11/2007)

Jo ya estic farta de anar a vic a nadar. I axò de la coberta retractil no em sambla cap solució. Van dir que farien una piscina coberta, doncs que la faigin!

Usuari: CIUTADA - Títol Resposta: QÜESTIÓ DE PRIORITATS  (29/11/2007)

Tot és simplement qüestió de prioritats, qui utilitzara la piscina coberta? ningú home!!! perquè Tona vol una piscina coberta? Per tenir-la sempre buida?

En canvi si que necessitem una pista d´atletisme perquè tots hi anirem a corre, necessitem un segon camp de gespa artificial, necessitem un gerent, necessitem un gimnàs privat, ...

Si realment és gestiones bé els nostres recursos la piscina ja estaria feta i l´únic que se´ns demostra es que de gestió ni ha molt poca gent que n´entengui, l´actual govern tampoc!

Usuari: EMPRENYAT DIRECTAMENT - Títol Resposta: ENTRE ELS UNS I ELS ALTRES  (28/11/2007)

Quan governaven els independents de Tona Futur els de CiU ja deien que hauria d´estar feta i ara parlen d´una coberta retràctil i de gimnàs i zona de saunes i tot això res de res! I a més a la de l´exterior... Això costarà un ull de la cara d´escalfar! Que s´ho rumiïn bé tot això. Però els fotuts un altre cops nosaltres sense piscina coberta.

Usuari: MOLEST - Títol Resposta: ERROR  (28/11/2007)

Em sembla un error i vergonyós.

Quan acabi l´actual govern, ja farà 8 anys que "hauriem" de tenir un piscina coberta.

nefasta decissió

Usuari: NEDADOR - Títol Resposta: JO TAMBÉ   (28/11/2007)

sembla que hi ha calers per algunes coses però per les altres no! això ho portàven al programa electoral tots els partits, els que governen i els que estan a l´oposició. Ara no diu ningú res?