Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: MARIAData inserció: 10/01/2008Data última resposta: 16/10/2013Respostes: 13Lectures: 4459
Tema: RATESSSS!!!!!!!!!
Fa mesos que entre els carrers Balenyà i Tarabau hi han moltissimes rates i mol grosses (semblen gats) i fins i tot ja arriben al carrer Sevá.Avui mateix hi habia una rata grossisima morta axafada per un cotxe al carrer Sevá,al costat de la escola L`era de dalt.Això cada vegada va a pitjor hi han mes i mes rates i es un perill.Ahir mateix estava al carrer Balenyà i la meva nena de quasi 2 anys volia anar darrera de una rata per tocar-la perque es pensaba que hi era un gat,sort que com sempre la porto de la mà i no va poder hi darrera.Hi ha una escola al costat (L `era de dalt) i no es gens higienic que hi hagin rates per els voltans.
Tambè es penós com esta el carrer Balenyà:encara sense encimentat y sense enllumenat,per la nit esta molt fosc.El programa electoral del Senyor Salom (CIU) deia que aquest carrer seria enllumenat....Quan pensa cumplir la seva promesa,Senyor Salom??I per quan sera encimentat??I per quan poder anar pels carrers Balenyà,Tarabau i Sevà sense perill de caminar sense rates???Semblen que la gent que vivim pels aquest carrers (sobretot Balenyà i Tarabau) estiguim abandonats i en un mòn apart....
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ANTI RATES - Títol Resposta: UNOQUEPASANA PER ALCALDE  (04/12/2008)

TENS RAÓ. NO M´ESTRANYA QUE PORTÉS TANTS ANYS INTENTANT SER ALCALDE AQUESTS EN SALOM COM TOTS VÀREM VEURE EL PRIMER QUE VA FER VA PUJAR-SE EL SOU AL SER ALCALDE

Usuari: UNOQUEPASANA - Títol Resposta: PARA CANVI DE RATES  (25/11/2008)

El Ayuntamiento tiene que tener unos servicios obligatorios para todos los ciudadanos que habitan en en pueblo , así consta en el artículo 26.1.a de la Ley 7/1985 Reguladora de las Bases del Régimen Local:

"En todos los Municipios: alumbrado público, cementerio, recogida de residuos, limpieza viaria, abastecimiento domiciliario de agua potable, alcantarillado, acceso a los núcleos de población, pavimentación de las vías públicas y control de alimentos y bebidas."

De todas maneras, finques pratdesaba pagó un aval (entre otras cosas) al Ayuntamiento para el día que arreglase la calle Balenyá, y la promoción www.noutarabau.com habrá tenido que pagar también su correspondiente licencia para construir el edificio. Ahora ves a preguntar al Ayuntamiento en qué se gasta el dinero en lugar de realizar estas obras tan necesarias para el pueblo. Sólo faltaría que después de pagar IBI, alcantarillado, alta de agua (un pastón) y recogida de basuras también se tuviera que pagar por tener otro tipo de servicios como luz, pavimentación... Te recuerdo que es un trazado urbano del pueblo. Un saludo,

Usuari: UNO DE TONA - Títol Resposta: MÁQUINA NOVA PERÒ CARRER BRUT  (06/02/2008)

Jo no veix que los carrers de tona estiguen mes nets peró si que la maquina nova fa molt de sorol

Usuari: MARIA - Títol Resposta: PREFEREIXO PAGAR  (19/01/2008)

Doncs jo prefereixo tenir que pagar que no tenir que estar cada nit en les fosques,amb rates i en un carrer enfanagat.Veig que hi ha moltes mes queixes de altres carrers,i dels parcs...Espero que el Senyor Salom es posi les piles,perque en les proximes eleccions no li penso pass votar.

Usuari: CANVI DE RATES - Títol Resposta: LES PROMESES DEL SALOM  (18/01/2008)

Els del carrer Tarabau i Balenyà. No us queixeu que mentrestant no haureu de pagar les obres, ja que aquests carrers no s´hi va posar llum quand es van obrir i per tant, a pagar.
També en Salom va enviar una carta als del carrer de Vic, prometent que si el votaven reasfaltaria el carrer de Vic abans d´acabar l´any 2.007 a càrrec de l´Ajuntament pel fet de tractarse de manteniment, ja que ell ho havia demanant a l´anterior equip de govern, i no en feien cas. Però ja se sap, "antes de meter todo es prometer i una vez metido, nada de lo prometido" Som al 2.008 i no s´ha fet res. O potser sap si el van votar o no?

Usuari: TONENC - Títol Resposta: CANVIS  (18/01/2008)

suposo que et deus referir als canvis en el servei de neteja. Hi ha una maquina nova, jo no m´hi he fixat amb el soroll he vist que era més gran que la que teniem fins ara però si no vaig errat és de la mancomunitat i deu estar mancomunada amb els 14 o 15 pobles de la mancomunitat.

Suposo que jo no la sento perquè per el meu carrer tampoc podem dir que hi passi molt.

Usuari: UN DE TONA - Títol Resposta: EL POBLE UNA MICA MÉS BRUT  (17/01/2008)

Però no tant. Algú em pot dir si hi ha una màquina nova que fa molt de soroll!

Usuari: VEÍ DEL GARDEN - Títol Resposta: RATES A LA ZONA DEL GARDEN NO  (15/01/2008)

Però porqueria pels carrers un pilot. Què passa amb la màquina de netejar que no passa?

Usuari: VEÏNA CARRER BALENYÀ - Títol Resposta: QUAN ARREGLARAN EL NOSTRE CARRER?  (15/01/2008)

Jo només voldria saber quan l´arreglaran d´una vegada! Tants diners que es gasten amb altres coses i nosaltres enfanguinats i ara amb rates!

Usuari: MARIA - Títol Resposta: I LES PROMESES DEL SALOM??  (11/01/2008)

VEÍ DEL BALENYÀ:Jo tambè vaig creurè les promeses del Senyor Salom...i encara estem esperant....Estarem bojos per creure les promeses dels politics,perque tots son iguals...però semblaba que aquesta vegada hi era de debò.I quan plou s´enfanaga tot el carrer....Has vist les rates???Son grossisimes...El carrer Balenyà i Tarabau existeix....som aqui...a Tona....

Usuari: VEÍ DEL BALENYÀ - Títol Resposta: SÍ SENYORA! TENS RAÓ MARIA!  (10/01/2008)

Jo em vaig creure de debò el que deia el Salom que arreglaria el carrer, ara segur que dirà que no hi ha diners... i que ens hem d´esperar! Ja en tenim prou d´esperar!