Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCData inserció: 08/04/2008Data última resposta: 16/12/2008Respostes: 15Lectures: 3798
Tema: EL MÒBIL DE LA POLICIA LOCAL
El número de la policia local de Tona és un mòbil i per tant és molt més car que una trucada local, ho veieu bé? jo amb l´ADSL no pago les trucades estatals però si vull trucar als municipals per alguna cosa he d´esquitxar trucada de mòbil, no sembla gaire lògic, és un servei que fan que hauria de ser gratuït.
No és que truqui molt però per aquí al barri de vegades hi ha aquesta canalla amb les motos a tota velocitat i foten soroll a les nits amb els tubs d´escapament trucats, m´agradaria que la policia local hi fes alguna cosa com per exemple requisar-los la moto doncs en molts casos ni té llum, van sense casc i segur que sense assegurança.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: YO - Títol Resposta: NO SI POT FE RES  (16/12/2008)

mira vei d e la kanal nin gu pot evita k els gossus si fasin kaka xk km tu y yo jo sabem el gos fara kaka vulgem o no sas i ya van treure linvent de les bosses po krek k no a servit aksi de res a mes a mes si no poden kaga enllok pobrets si u fan en un park no pasa res a mes en akell park k yo sapiga no ian nens ni re!!!


Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: TRUCAR DES DEL MOBIL  (14/09/2008)

Jo el que faria seria trucar des del teu mobil, amb el numero ocult, per que et surti una mica mes econòmic, tot i aixi, al cotxe posa que pots trucar al 112 encara que no serveixi de res

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: .  (02/08/2008)

Però que t´hi passes hores parlant amb la policia municipal? Ja no podem ni pagar 30 o 40 cèntims de tant en tant quan tenim un problema?

En quan al tema dels ciclomotors sorollosos, et donc tota la raó. Això és un escàndol en tota regla. Fa anys que algú hi hauria d´haver fet alguna cosa. Tallar el cap dels que les porten per exemple. És absolutament insuportable i el piltjor és que no s´adonen del terrible rídicul que fan sobre d´una moto a 25km/h (és que no donen per més) fotent el mateix soroll que fot un reactor nuclear a punt d´esclatar. Això sí, si en comptes de dur una moto dus un cotxe i et fots dos gots de vi, se´t follen per totes bandes. És la felicitat dels qui no han de respondre davant la llei perquè -tot i que ja follen- no arriben a l´edat física necessària.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: NO ES PER TANT  (22/04/2008)

si no es vol pagar es pot trucar al 112, que es gratuït, es comunica la urgència, i aquest servei es fa càrrec de comunicar el fet a la policia. Tindre un agent permanement a l´oficina, es un cost molt elevat, crec jo? i es més interessant que estiguin voltant al carrer.

Usuari: VEÍ DE LA CANAL - Títol Resposta: I LES CACAS DE GOSSOS DE LA CANAL?  (21/04/2008)

No heu vist cuantas cacas de gosos hi ha al parc de lacanal? Nosaltres hi hanavem amb els nens pero ja no i anem perque es una vergonya com esta de cacas. Per favor que fagin alguna cosa per netejaru i per evitar que si facin més cacas. gracias.

Usuari: JO - Títol Resposta: I ELS PITBULLS?  (18/04/2008)

I parlant de seguretat ciutadana: us heu fixat que darrerament hi ha grups de joves amb gossos de raça perillosa com Pitbulls sense cap mena de murrió que passegen tranquil·lament pel poble? això és legal? la policia local passa pel costat i no els diu res. Aquests gossos són assassins de mena i portar-los sense murrió és més que perillós i ilegal, què passarà quan ataquin a algun nen/a i li facin mal de veritat? hi ha precedents de nens assassinats per gossos d´aquests en altres llocs, pensen evitar-ho abans que passi aquí o no?

Usuari: LECTORA - Títol Resposta: NO S´ESTÀ MAI CONTENT!!  (18/04/2008)

Crec que no s´està mai content! per desgràcia sempre ens hem de queixar de tot, penso que el sistema del mòbil és efectiu pk garantitza que es rep les trucades i l´han de portar obligatòriament a sobre, a més penso que a ningú que ha hagut de menester els seus serveis li hagi importat si la trucada li ha valgut 50 cèntims més que a un fixe, clar, si la trucada és per alguna cosa vital, no per xorrades...que també n´hi ha gent que està molt aburrida!!
El tema de la zona blava, cons simplement que hi posin a una persona per fer aquesta feina i que controli una mica el tema, penso que no ha de costar tant això!
Que no inverteixin tant en cotxes nous i que inverteixin més en protecció ciutadana que és el que fa falta!

Usuari: CONDUCTORA RESPONSABLE - Títol Resposta: ZONA BLAVA  (13/04/2008)

i la zona blava del carrer major s´ha de pagar o no? a vegades dubto però no veig ningú que hi posi paperet. Si n´hi poso em sembla que faig la tonta. La pregunta és: s´ha de posar tiuquet o no s´ha de posar tiquet? I a sobre la vorera com aparquen molts cotxes (que no hi ha manera de passar amb cotxet de nens)... s´hi ha de posar tiquet també?

Usuari: MARC - Títol Resposta: NOMÉS AL C/MADUIXES!  (12/04/2008)

només veieu cotxes mal aparcat al C/de les Maduixes? Doncs passeu per la plaça Major a qualsevol hora de la tarda, entre les 5 i les 8 sempre podreu trobar un o dos cotxes, com a miním aparcats allà enmig que a més a més dificulten el pas dels altres cotxes, el pas de vianants i el pas de tots.

Realment s´ha de dir que últimament el centre està força caòtic!

Usuari: JORDI - Títol Resposta: I LES VORERES?  (10/04/2008)

Vianant,
tens raó però també cal dir que tal com estan les voreres entre la Canal i el centre del poble és normal que molta gent utilitzi el cotxe per desplaçar-se, fer-ho amb cotxet és una odissea, cal arreglar les voreres i la gent tindrà més ganes de sortir a passejar i deixar el cotxe aparcat a casa.
Del que comentes de cotxes mal aparcats pels volts del carrer Maduixes és escandalós, sempre hi ha cotxes a sobre les voreres i ningú hi diu res.

Usuari: VIANANT - Títol Resposta: COTXES MAL APARCATS AL CARRER MAJOR I PER TOT ARREU  (10/04/2008)

Jo n´estic fart d´anar amb el cotxet pel carrer major i trobar-me que no puc passar perquè hi ha cotxes mal aparcats! Perquè no posa multes la policia??? Ja n´hi ha prou! Que la gent aparqui a on li toca. Tot el dia parlant de mobilitat sostenible i de potenciar les bicis i anar a peu pel poble i resulta que fer-ho es converteix en una cursa d´obstacles. El dia que algun pare amb cotxet tingui un accident amb un cotxe per culpa dels mal aparcats llavors tots correrem a posar-nos les mans al cap. Senyors de la policia local de Tona: si us plau! controleu més els cotxes que aparquen malament, la vorera és per als vianants!

Usuari: JORDI - Títol Resposta: PROU MOTOS SOROLLOSES DE NIT  (10/04/2008)

Jo crec que siguin pocs efectius o no el que no és normal és que aquestes motos trucades i sense llum corrin per Tona amb el perill que suposen, no és tan difícil enxampar-los.
Pel que fa al telèfon el més lògic seria que tinguessin un fixe a la comissaria des d´on ells coordinessin els cotxes patrulla, també estaria bé que aquest fixe passés la trucada automàticament al mòbil dels policies de vigilància pel poble.

Usuari: JOAN - Títol Resposta: POCS EFECTIUS  (10/04/2008)

Sembla ser que fan el que poden però són pocs efectius. L´Ajuntment n´hauria de llogar algun més. La seguretat és prioritària. Tona té ja més de 7.000 habitants. S´hi hauria de veure més policia patrullant i més amb tots els delictes que se senten últimament que passen.


Usuari: TONENC ARRUÏNA - Títol Resposta: BONA IDEA!  (10/04/2008)

Això, que posin un fixe. De fet a l´oficina sempre hi deu haver algun municipal de guardia no?

Usuari: MARC - Títol Resposta: I SI SÓN FORA?  (09/04/2008)

I si són fora que fem? ens esperem que tornin a la comissaria? Jo la veritat penso que no es pas mal sistema el mòbil. Quanta gent no te mòbil avui en dia? El que tampoc crec que estaria malament és que fos gratuït.

Encara que si ho penses bé tampoc estaria malament un numero en la oficina que fos fixe, si marxen es pot fer que truqui directe el mòbil i també ens surt a tots més barato i tampoc es tant mala idea.

Ara que tenim un gerent suposo que és pot plantejar una cosa d´aquestes.