Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JAUMEData inserció: 08/05/2008Data última resposta: 01/07/2008Respostes: 3Lectures: 3728
Tema: ENS PASSEN LA MÀ PER LA CARA
Estava llegint alguns missatges i m´he inspirat per escriure quatre linies.
Jo no vull no vull atacar personalment a la gent que hi ha al capdavant de l´ajuntament de Tona, però si que és cert que els de Convergència, a l´hora de criticar no sembla que els costi gaire, però a l´hora de governar, sembla que els faci mandra, o por d´equivocar-se o de quedar-se sense diners. És ben cert que fent "no res" no es guanyaran gaires simpaties.
Jo, des de la meva humil situació, (veureu, a les últimes municipals vaig votar en blanc, de desencisat. Hagués votat ERC per ideologia, però era vergonyosa la llista que presentaven, allà no n´hi havia ni un d´esquerres, ni de republicà ni d´independentista, i per postres un estafador. FORA!) volía fer una reflexió:
TONA, per nombre d´habitants és la quarta localitat de la comarca d´Osona, just darrere de Vic, Manlleu i Torelló (per aquest ordre) i sembla que siguem no els 6ens sinó dels últims. Sempre ens han guanyat la patida tan Centelles com Taradell. Sempre han tingut servei abans que nosaltres (Institut, Piscina Coberta, etc)
Sincerament, jo tota la vida he estat molt orgullós de ser Tonenc, pero a mesura que he anat creixent i m´he anat adonant de les coses, ara pràcticament me n´avergonyeixo. Els de l´ajuntament procuren d´omplir-se les butxaques i de gastar els diners que no els hi caben a la butxaca amb les coses més estúpides i no amb les que realment fan falta. Algú ha pensat que la canal quan es va projectar i construir es va fer per a un poble de pop de 5000 habitants? Ara ja som quasi 8000. Pensem fer alguna cosa? No hi ha esperit de poble ni hi ha re!
VERGONYA, senyors/es de l´ajuntament, VERGONYA!!!!això és el que sent un veí de Tona quan analitza la situació.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: DAVID - Títol Resposta: RESPOSTA A JAUME "ENS PASSEN LA MÀ PER LA CARA"  (01/07/2008)

em dic david

jo anava a la llista d´erc tona les passades eleccions

textualment dius: "era vergonyosa la llista que presentaven, allà no n´hi havia ni un d´esquerres, ni de republicà ni d´independentista, i per postres un estafador" (sense comentaris, tú solet ho fas tot)

no em coneixes (i si creus coneixe´m t´equivoques ben bé) així que abans de parlar o t´informes o senzillament t´abstents de cagar-la

criticar és massa facil i temptador...

Usuari: XAVIER TERNS - Títol Resposta: RE: ENS PASSEN LA MÀ PER LA CARA  (20/06/2008)

Jaume, em sembla que t´has passat dos pobles amb les 13 persones que fomavem la llista d´ERC a les passades municipals (jo en soc un). Et teu comentari m´ha dolgut molt.

Em sebla que ens coneixes a ben poca gent d´aquesta llista, més aviat diria que a ningú.

Crec que hauries de reflexionar una mica avans de coménçar a criticar a tanta gent, sen tenir cap fonament ni certesa de rès.

Usuari: UN ALTRE JAUME - Títol Resposta: ESTÀ PARAT  (09/05/2008)

Els sous que s´ha posat el Josep Salom és d´escàndol i a més a més contracta un gerent que li fa la feina. Aixó sí, butlletins i tot el dia rodes de premsa... quina vergonaya de propaganda descarada quina vergonya! A pencar més i no tantes rodes de premsa i sortir als diaris... tants aperitius i tantes festes (que ja estan be) però que sembla que sigui l´únic que fa!