Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: YOLANDAData inserció: 01/08/2008Data última resposta: 16/08/2008Respostes: 10Lectures: 4525
Tema: TANQUEN A LES 7!!!!!
...I OBREN A LES 11 DEL MATÍ! SÍ, AQUEST ÉS L´HORARI QUE ENS OFEREIX LA PISCINA PÚBLICA DE TONA.
A LES 11, ELS MEUS FILLS FA COM QUATRE HORES QUE JA CORREN PER LA CASA, A LES 12, 12.30 SOLEN DINAR, AMB LA QUAL COSA TENIM 1H30 PER ARRIBAR BAÑAR-NOS I MARXAR. TORNEM CAP A LES CINC, PK ELS METGES ACONSELLEN AQUESTA HORA PEL TEMA DE CÀNCER DE PELL, NO FOS CAS...I A LES 7, QUAN ÉS EL MOMENT EN QUE S´ESTÀ MILLOR, (QUE EN REALITAT SÓN LES 18.45)VE AQUELL SOCORRISTA TAN RIALLER I ENS DIU: PODEU SORTIR??? ESTIC SEGURA QUE HI HA MOLTA GENT QUE PENSA COM JO...I SEGONS M´HA DIT UNA SRA.DEL POBLE DE TOTA LA VIDA...ES VEU QUE ÉS PK NO ES PODEN PERMETRE PAGAR UNA HORA MÉS!!
SR. ALCALDE, FACI ALGUNA COSA, PK TANCAR-SE A CASA A LES 7 DE LA TARDE AMB CANALLA TOTA LA TEMPORADA D´ESTIU ÉS PER ACABAR BOJOS!!!! I SEGUR QUE LES PERSONES QUE PLEGUEN A LES 18 DE LA TARDE LI AGRAÏRAN TAMBÉ. SALUTACIONS
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: NEUS - Títol Resposta: RECOLZO A L´OPINIO DE LA YOLANDA  (16/08/2008)

Entre que s´obre tart, la digestió, les hores nocives i es tanca aviat queda molt poc temps per gaudir de la piscina.
Suggereixo tenir en compte a les persones que a part de remullar-nos volem nedar. Hi ha pobles que ho resolen col·locan 2 carrils i deixan lliure la resta de piscina o bé hi destinen una hora al dia.
Fa temps que sento que es farà una piscina coberta, algú em sap dir que hi ha de veritat? s´ha plantejat a l´Ajuntament? a l´hivern hi ha molta gent que es desplaça a Vic o Centelles, jo preferiria quedar-me al poble.
Aprofito per exposar el mal funcionament de les dutxes on l´aigua surt o bé freda o calenta.

Usuari: MERY - Títol Resposta: TANQUEN A LES 7  (06/08/2008)

ESTIC DÁCORD AMB AQUESTA NOIA QUE ES DIU YOLANDA SOC DE VIC Y M´AGRADA MOLT LES PICINES DE TONA PER QUE HE VISCUT TOTA LA MEVA VIDA A TONA FINS FA DOS AÑY VAIG TINDRE DE MARCHAR A LES 19 HORA ES MOLT D´ORA Y YA DE PAS UNA MIKETA DE MUSICA NO ESTARIA MALAMENT
ALCALDE TU SI QUE VALES

Usuari: POSSIBLE USUARI - Títol Resposta: TREBALLANT  (04/08/2008)

jo que sapigua l´Ajuntament ha de mirar per els seus ciutadans, tant si treballen com si no, tant si són pobres com rics, i la veritat dir que és pot ampliar una horari de 8 a 10 no em sembla tant exagerat, si la pisicna ja te dos torns aquestes persones només treballarien 5 hores al dia, és tant greu??? a mi em sembla que no i en canvi és un servei que milloraria molt.

Estic segur que a la llarga és fara, així s´ha fet amb els horaris de les oficines de l´Ajuntament, amb els horaris de les escoles bressol,...

Usuari: TONENC DE BARCELONA - Títol Resposta: A TOT ARREU OBREN FINS LES 8  (04/08/2008)

Yo soc dun barri de barcelona i ara visc aqui tona. alla tancavan a les 8 de la nit. a las 7 es massa aviat, encara fa molta calor els nanos se quedan amb las ganas!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: DEVITUSTE CONVERGENT  (04/08/2008)

Nano, sembla que només fas que criticar als que critiquen amb bona fe per millorar les coses. no ets pas un regidor o un militant de convergència oi?

Usuari: MARIA - Títol Resposta: RESPOSTA A DEIVITTUSTEI  (03/08/2008)

Sembla que tú no pagues quan hi vas, doncs a mi m´ha costat quasi 100€ el carnet familiar, així que això de pública no vol dir gratuïta, una mica egoïsta no?

Usuari: TONENC - Títol Resposta: SI EL FOMENT TANQUEN A LES 8  (03/08/2008)

Per què no pot tancar a les 8 la piscina municipal? És que som menys els pobres que anem a la pública?

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: .  (02/08/2008)

I si treballes tot el dia ja no pots ni anar-hi. Au, que això és una piscina no una ONG. Si voleu, pagant, ja en trobareu de piscines per anar-hi fins a les 3 de la matinada.

Usuari: MARIA - Títol Resposta: I JA POSSATS...  (02/08/2008)

ampliem l´horari una miqueta com per exempel obrir a les 10 del matí i tancar a les 20h tarde...i ja posats....i afegim el fil musical...per fer l´estada una mica més amena. gràciess

Usuari: POSSIBLE USUARI - Títol Resposta: TOTALMENT D´ACORD  (01/08/2008)

penso que serem moltes les persones que pensarem com la yolanda. Jo per exemple fins ara tenia uns horaris variables i tant feia mati com tarda, i la veritat és que en els dos casos em vaig trobar amb la mateixa situació: si treballes de mati i plegles al es 2 o les 3 (cosa molt normal) fins a les 5 no arribes a la piscina i que et queda? en canvi si començes a treballar a les 3 que pots nar a la piscina de 11 a 1?

No se, jo penso que no es tant complicat ampliar l