Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENC DECEBUTData inserció: 03/08/2008Data última resposta: 15/12/2008Respostes: 14Lectures: 3501
Tema: US AGRADA LA FESTA MAJOR?
Jo aquest any trobo que hi ha menys actes i de menys qualitat. Què n´opineu?
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: BRR - Títol Resposta: SOLO FIESTA  (15/12/2008)

A MI LA FESTA MAJOR DE TONA LA VRITAT K MAGRADA MOL I ALTRE GEN DE ALTERS POBLES MAN DIT K ELS I MOLA MES K ALGUNA I AXO ES WAI K TU DIGIN KM PER EXEMPLEUNS KULEGES DE VIK MAN DIT K MOLA MES

Usuari: JORDI - Títol Resposta: FALTA UN SEGELL IDENTITARI DE LA FESTA MAJOR  (29/08/2008)

Pels canals de TV osonencs veiem resums de festes majors de la comarca i és bo comparar per veure el nivell si ho comparem amb pobles com Torelló, Roda, Taradell, Centelles, Balenyà, Calldetenes i algun altre. Veient-ne força puc comprovar que la Festa Major de Tona és fluixa comparada amb altres i crec que li falta un segell d´identitat com tenen altres Festes Majors, si ens hi fixem la de Tona no aporta res especial/original (potser el pregó i el comiat de festa com a molt). Ens falta alguna cosa original que faci que la gent de la comarca vulgui venir a la festa de Tona i ha de ser alguna cosa única i original.

Usuari: ASORT - Títol Resposta: LA FESTA PELS GRANS.  (11/08/2008)

Cada edat té els seus gustos. Jo veig que per a la gent gran , el grup d´ Habaneres era bò el Bergantí està grarantit. El concerts de les Feixetes també estaven bé. Las sardanes i el el ball de l´ orquesta Mirantfont tenien un nivel molt baix sobretot els cantants que fins i tot desafinaven i . La Principal de la Bisbal sempre agrada. En general la gent gra que ens varem voler divertit ho varem poder fer. No crec que fos inferior als altres anys aquesta part.

Usuari: MONTSE - Títol Resposta: MÒBIL PERDUT  (07/08/2008)

La nit del confeti vaig perdre el mòbil (Nokia 7390,negre i marró), si algú en sap alguna cosa agraïria q deixés un missatge aquí al fòrum. Gratificaré devolució.
La festa major en general força be.

Usuari: VEÍ DE TONA - Títol Resposta: EN GENERAL POBRETA  (07/08/2008)

Festa Major pobre excepte els concerts dels joves (tot i que no hi vaig anar el meu fill sí i es veu que hi havia molta gent). Lo de les sarsueles, els monòlegs, el correfoc, i el castell de focs bé. Trobo que ha baixat el nivell cultural de la festa.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: SUPER HEROI RULES  (06/08/2008)

Del milloret també l´acte de la Guarderia Teatre a la plaça abans del confetti amb la lluita del super heroi i els reis mags.

Usuari: CHULE - Títol Resposta: ES POT MILLORAR MOLT LA CANALLA ES EL PRINCIPAL MOTIU PER QUE ELS GRANS SU PASSIN BE  (06/08/2008)

ES PODRIA MILLORAR MOLT, ELS CULPABLES NOSALTRES ,-EL PER QUE ?LAS TRUCADES PER EL SOROLL DE LA MUSICA Y TRUCANR A LA POLICIA. VULEU FESTES SI PERO NO US QUEIXEU MES ...SON CINC DIES ,TAN COSTA DE SUPERAR, ES FSTA MALLORRRRRRRRRRR ???
LA FESTA ES A LA PLAÇA MALLOR ,AL FINAL TINDREM D´ANAR A VIC A FER LA DE TONA JEJEJE
ELS CORRE FOCS ES EL MILLOR DE LA FESTA I EL VOTO NEGATIVO ES PER LA ORGANITZACIO NO M´AGRADAT MOLT AQUET ANY ES LA CRISIS JEJEJE

Usuari: VECINO DE LA TORMENTA - Títol Resposta: EL PRIMER ACTE QUE M´AGRADA DE LA FESTA MAJOR  (05/08/2008)

Aquests si que molaven, el deuen haver portat de casualitat perquè a part del correfoc que va portar molta canya i els concerts dels joves, la resta tope fluix. I les atraccions què passa que les tanquen tan d´hora?

Usuari: PARE TONENC - Títol Resposta: MÉS FLUIXA  (05/08/2008)

El pregó va ser llarguíssim i molt fluix, molta gent es va avorrir de valent. El circ molt bé però a ple sol va ser dur. També he trobat a faltar coses pels més petits, el meu nano m´ho demanava. De joves molt bé però massa soroll a les Feixetes, per què van fer concert dijous si encara no era Festa Major? se sentia el soroll des de tot el poble, hi havia més volum que altres anys?.
El concert d´ahir a la plaça molt bé però s´ha de dir que els bars cada vegada ocupen més espai amb cadires i quasi ni es podia passar.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: I LA PLAÇA?  (04/08/2008)

a mi el que més m´ha sorpres és que la plaça major a perdut molta força, no se, els altres anys diumenge estava sempre plena de festa i d´alegria i ahir quan vaig pujar estava buida, com un dia més... no se, espero que avui estigui plena i és vegi de veritat que és festa Major a Tona!

Usuari: MARE TONENCA - Títol Resposta: FLUIXETA, FLUIXETA, FLUIXETA  (04/08/2008)

La Festa Major d´aquest any ha estat fluixeta. Per als meus fills pocs actes i a unes hores que el sol apretava fort. La festa de l´escuma molt malament, han trigat massa a tirar l´aigua. Jo els he remullat amb aigua d´ampolla perquè patia. Si diuen que han reduït els actes per donar més qualitat està clar que els que han tret han estat els infantils. Per als menuts (que són els actes que vaig més jo) hi ha hagut poquíssimes coses.

Usuari: ANNETA - Títol Resposta: TAMBÉ DECEBUDA  (04/08/2008)

Doncs del meu punt de vista, ha perdut moltíssim aquest any... Deien que havien reduit el nombre d´actes per una millor qualitat, però sort n´hem tingut de la festa major jove, que sinó !!! i el pregó , ufffff, el deixo sense comentaris, va parlar per si sol, no?
O es posen les piles o anirem malament...

Usuari: TONA - Títol Resposta: EL PREGÓ, LA SARSUELA, EL CIRC, EL CORREFOC  (04/08/2008)

Què opineu del pregó? A mi se´m va fer una mica llarg. El circ va estar bé i la sarsuela, encara que no va ser gaire sarsuela però va estar bé. El correfoc molt bé.

Usuari: JOAN - Títol Resposta: HI HA MENYS ACTES  (04/08/2008)

En general hi ha menys ambient. Hi ha actes que estan bé. La festa major jove molt be´. la r els monòlegs també van e estar be. i l circ. altres coses, la veritat, una mica fluixetes