Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ANTI-SECTA!!!Data inserció: 12/08/2008Data última resposta: 30/08/2008Respostes: 2Lectures: 3439
Tema: EL QUE SE PICA...AJOS COME!!!
Primer de tot disculpar-me si algú s´ha sentit ofés per el meu escrit, primer contestare a la senyoreta o senyoret ANNETA que es la més simple, escolta, si llegeixes bé el meu 1er escrit jo no comparo res amb res, oks!,i no tens ni puta idea de la feina que tinc jo! oks i les bejenades les iuen els xalats!! ( amb la teva merda d´escrit m´estas donant la raó de que som un poble-secta i hem convides a mi i a la gent que conec a no particpar per millorar el poble ni a escriure en aquest forum, que et quedi clar i amb això no vui començar cap guerra. Les meves disculpes per en Marc si t´has sentit ofès per la teva fena, l´únic que intento es fer una crítica constructiva no destructiva, en cap moment he dit que la festa major sigui una merda, però si et vas fixant cap poble agafa la seva personalitat pròpia un exemple... Birratines, Birracrucis, Birranostrum... continuü!! no oi? Joer, sigem més humils!!! I de veritat que si teniu l´oportunitat de canviar alguna cosa Rotllo Obrint-nos una mica Feu!!! salutacions
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: MUSIC - Títol Resposta: CARAM!  (30/08/2008)

eh anti secta! no mereixes l´atenció de ningú. aquí no! ves amb una proposta amb cara i ulls al grup de persones que desinteressadament organitzen i allà tindràs totes les atencions del món!

anima´t i surt de la secta qeu critica i prou! una salutació!

(per cert la fm daquest any ha set fluixa xD)

Usuari: MARC - Títol Resposta: MIREM EL REREFONS  (12/08/2008)

No em vaig sentir ofes i a més a més recordo que començava dien-te que en part estic d´acord amb tu on diferim es en la solució.
Tota entitat te un cert grau de sectarisme, més elevat o menys però hi és, i això és degut a que sempre treballen els quatre mateixos i això provoca una confiança i un sectarisme que no és bo, però passa. I si vaig defensar la Coordinadora és perquè les entitats membres, reconeixent el problema que poden tenir s´han unit per intetar eviar-ho, ara només falta el pas d´un poble que les ajudi i els i doni tot el suport.

Si ho veus realment no pensem tant diferent, simplement busquem solucions diferents i espero que l´any que bé col·laboris amb la Coordinadora i així demostrem que no hi ha cap tipus de sectarisme entre els joves del nostre poble.