Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: AVERGONYITData inserció: 08/09/2008Data última resposta: 31/12/2008Respostes: 13Lectures: 3947
Tema: VIOLENCIA NO
AQUEST CAP DE SETMANA MEMBRES D´UN GRUP TECHNO DE TONA VAN AIGUALIR LA FESTA MAJOR DE STA EUGENIA AGREDINT A UNA NOIA I A 3 NOIS DEL POBLE I VAN TINGUER DE SER ATESOS A L´HOSPITAL( hi ha un comentari en l´apartat del tema anti secta d´aquest forum que en parla d´aquests individus) NOMÉS DEMANAR DISCULPES AL POBLE DE STA EUGENIA I DIR QUE PER SORT TONA NO ES UN POBLE VIOLENT I QUE PER UNS QUANTS NO ENS JUTGIN A TOTS DE QUILLOS AMB RASTES, TONA ES DE BON ROTLLO!!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: PETER GRIFFIN - Títol Resposta: RESPOSTA DEIVITTUSTEI  (31/12/2008)

PALLASSOT!!! SINÓ T´AGRADA AQUEST FÒRUM DE QUÈ COLLONS ET QUEIXES??? AQUÍ ÉS VÉ A PARLAR NO A FER CLASSES DE ORTOGRAFIA

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: QUINA COSA TANT HORRIBLE.  (30/12/2008)

Què collons és un "quillo amb rastes"?
Aquest forum necessita urgentment una moderació que esborri tots aquests missatges que no es poden ni llegir. M´estant afectant greument la meva ja de per sí fràgil salut mental. Jo començaria per fer registrar a al gent amb el seu nom, cognoms, adreça i telefon i acabaria per enviar paquets bomba als que en acabat ens hagin fet perdre el temps d´una manera tant miserable, com és la d´entestar-se a escriure amb la titola.

Usuari: BRRR PAPAPA +GAS I - FREN - Títol Resposta: BRRRRRRRRRR  (12/12/2008)

flipats viva españaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jo lu ke diu mu pasu per el ous kadasku es kom es i si no taniu re afer no es el meu prublema anames tu ke saps si els teu anepasts son españols i ek brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gassssssssssss i viva españaaaaaaaaaaaaaaa

Usuari: PACE - Títol Resposta: FORAAAA PANOLIS!!!  (11/12/2008)

SOU TOTS UNA COLLA D´AMARGATS QUE NO SABEU QUE FOTRE!!
VISCA CATALÀ AMB ORGULL!! ETS L´AMO!!
ESTEM AMB TU!!!!

Usuari: CATALA AMB ORGULL - Títol Resposta: EI TU!  (05/12/2008)

Si tan sabeu qui som o on ens fiquem. perque no teniu la valentia de dir tot aixo a la cara.? NO tinguis por. no et farem res jajajajajaj no tho mereixes... jajajaj el que passa es que t has d amagar radera una pagina web per poder dir el que penses, inepte.

Usuari: CATALA AMB ORGULL - Títol Resposta: RESPOSTA A VIOLENCIA NO   (05/12/2008)

Mira crack, ja veig que amb tu perdo el temps. Pensa el que vulguis que m´es igual. Apa i no et fiquis amb merders que em sembla que t´agrada mes que a mi. Visca la Terra sense inutils com tu.

Usuari: CATALÀ - Títol Resposta: RESPOSTA CATALÀ AMB ORGULL  (04/12/2008)

DIGUEM AMB KI VAS I ET DIRÉ COM ETS. SI 1 FERIT PO CLAR 6 O 7 CONTRA 1,FEIXISTES ÚS CONEIX TOT EL POBLE !!! AIXI TAMBÉ DEUS SER UN DELS MERDES QUE LA VAN LIAR FA UNS ANYS AL CONCERT DE FESTA MAJOR , NO SÓU MÉS QUE UNS PARIAH.! APA BONA NIT

Usuari: CATALA AMB ORGULL - Títol Resposta: RESPOSTA A VIOLENCIA NO  (04/12/2008)

Aquest missatge va a "avergonyit" en resposta del missatge escrit el dia 8.9.08. Jo soc un d´aquests que tu dius dels "violents", tonenc de tota la vida, segurament més català que tu, sense rastes i de quillo ni un pèl. No te contestat abans perque ahir mateix em vaig enterar de l existencia d aquest missatge. Jo estaba allà i vaig ser una de les persones implicades a la baralla. només dirte que de ferits només ni va haver un. segon que no tens ni puta idea del motiu de la baralla, per tant, val més que primer t informis. Tercer que els organitzadors de la festa techno de sta eugenia, son amics nostres, i et diré més, compartim dj´s per les nostres festes. El que ha passat aquí és que una persona implicada es va muntar una historia que més aviat fa riure, acabant tot aixo amb un judici absurt imanipulat. Si t´ho vols creure em sembla bé i si no tu mateix. Veste creient tot el que et diguin. M importa poc. crec tenir dret a contestar. Ah per cert el tal "indingnat" no el contesto perque ni val la pena. apa el proxim cop t informes millor. I del bon rotllo ho soc més que tots els que esteu aki perdent el temps.

Usuari: MALCOLM X - Títol Resposta: VIOLENCIA NO  (12/09/2008)

DESGRACIADAMENT A TOT ARREU HI HA GENT D´AQUESTA MENA, QUIN FÀSTIC

Usuari: R.C.L. - Títol Resposta: VIOLENCIA NO  (10/09/2008)

Gent d´aquesta mena no és mereixen l´atenció de ningu!! VISCA CATALUNYA!!

Usuari: INDIGNAT - Títol Resposta: QUI SERÀN LES PRÒXIMES VICTIMES  (09/09/2008)

burkis fora!!!

Usuari: INDIGNAT - Títol Resposta: QUI SERÀN LES PRÒXIMES VICTIMES  (09/09/2008)

Jo sé qui són aquets paios i no m

Usuari: GANDHI - Títol Resposta: TENS RAÓ  (08/09/2008)

Avergonyit tens raó, només demanar justicia i que no es torni a repetir