Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JOANData inserció: 06/01/2009Data última resposta: 08/06/2009Respostes: 7Lectures: 3547
Tema: BARRI LA CANAL
bon dia,estem buscant vivenda per tona,i hem vist q hi ha molta cosa a la venda pel barri de la canal! M´ agradaria q en donessiu vostre opinió gent q visqui al barri o el coneguin.GRACIES
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: VEI - Títol Resposta: BARRI DE LA CANAL  (08/06/2009)

Aixó de la merda dels gossos està clar que no té solució. És igual que visquis a la canal com a la Fontordera, com al barri Codina; son molt els amos que és fan el despistat per no tenir que recullir la merda del gos. Però tranquil; de dia ja veus la caca al terra i procures esquivar-la. De nit, et recomano que caminis pel mig de la carretera, allà no hi han caques de gos i si vé un cotxe t´apartes.
De quan en quan es fa alguna campanya des de l´Ajuntament. Algun il.luminat que fa un triptric d´aquest tan macos, en que el gos fa cara de content i l´amo d´enfadat perqué ha de recollir la caca.... però res de res una despesa que no serveix de res.


Usuari: GUILLEM - Títol Resposta: MERDES  (04/06/2009)

És molt bon barri, llàstima q alguns veíns i de Tona centre hi van per engegar els seus góssos i encara no recullen la merda q deixen a terra.
Part de culpa és de la policía que hauría de multar als àmos de les bésties i no ho fan, a l´any 2009 encara és una llàstima q la gent deixi pijar el gós a les cantonades de les cases i no reculli la merda pq queda a les zones verdes i ja no es veuen. Per part de l´ajuntament ja fan el q poden pq si us hi heu fixat hi han cartells perquè no els deixin cagar i si ho fan també hi han bósses en diferents llocs a disposició ( i sempre n´hi han )
Els góssos son mal educats pq els àmos són mal educats i ara q bé la calor i dormim amb les finestres obertes hem d´aguantar les boniques cançons que ens deixen cada nit alguns góssos del veinat.
A part d´això és un barri molt bonic

Usuari: UNA TONENCA - Títol Resposta: CONTROLEU LA ZONA  (22/05/2009)

controla que no sigui a prop de la zona del super, donc hi ha moltes queixes per els sorolls a la nit!

Usuari: XAVIER SARDÀ - Títol Resposta: UN BON LLOC PER VIURE-HI  (07/02/2009)

Fa gairebé 10 anys que jo i la meva família vivim a La Canal. De fet vàrem ser de les primeres famílies a instalar-nos-hi quan encara no estava tot edificat ni molt menys. T´he de dir que penso que és un lloc magnífic per viure-hi. En primer lloc està molt ben comunicat amb la C-17 i amb les millores que representaran les obres que s´hi estan fent encara ho estarà més perquè l´accés serà més fàcil i segur. En segon lloc tot i que és un barri tranquil estem a 5 minuts a peus de tots els serveis bàsics del poble: El CAP, l´Ajuntament, la policia local, la mateixa sala de La Canal, i el carrer Major, que concentra molt del comerç tonenc. En tercer lloc és un barri urbanitzat de fa pocs anys i això ha permès que sigui un barri esponjat, amb molts espais verds (començant pel bosquet mateix de La Canal). En definitiva jo crec que Tona és un poble amb tots els ingredients per viure-hi amb una gran qualitat de vida. Particularment i com a veí et diré que jo i la meva família estem molt satisfets de com es viu a La Canal. Espero que els comentaris que es van afegint al fòrum et fagin acabar de decidir i acabem sent veïns!

Usuari: ANOT - Títol Resposta: RSP  (21/01/2009)

Es un barri molt nou i amb cases aparellades molt boniques , amb patis interiors i en alguns hi ha piscina. El barri es tranquil i la majoria de families que hi viuen son parelles joves amb nens petits . Es un bon lloc per a viure-hi.

Usuari: EDUARD - Títol Resposta: BARRI LA CANAL   (20/01/2009)

No et preocupis per les cases en venda que hi han sòn per qüestions diverses , unes per gent com jo i la meva familia que som de ciutat i que no s´acostuma a viure a un poble, altres per diferents problemes externs al barri, només comentar-te que fa 6 anys que he arribat i content de ser-hi tant a la Canal com a Tona, sino no m´hagués liat en crear juntament amb els meus companys la Peny Blaugrana de Tona.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: BARRI LA CANAL  (07/01/2009)

Jo no visc a la Canal i també m´ha sorprés la gran quantitat de vivenda de segona mà que hi ha per vendre. Es un barri de vivendes molt nou; crec que tindrà no més de deu anys i va neixer arran de la brutal especulació immobiliaria que ara tots i totes estem pagant.