Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: LLORENÇData inserció: 13/01/2009Data última resposta: 26/11/2011Respostes: 7Lectures: 4664
Tema: ÚS QUEIXEU??
SEMPRE ELS TÍPICS TORRECULLONS QUEIXANT-SE DE LES CAQUES DE GOS, AIXÒ HI HA SIGUT SEMPRE !! NORMALMENT UNA PERSONA CÍVICA RECULL LES DEL SEU GOS ,I ARA DIC.. I ELS QUE ES PASSEJEN AMB CAVALLS I ÉS CAGUEN A TOT ARREU??? QUE LES MERDES DE CAVALL SÓN MILLORS QUE LES DELS GOSSOS?? O ÉS PERQUÈ AQUESTES TÉNEN CALERS I NO TENIU PEBROTS A DIR RES??? JO TINC UN GOS I RECULLO LES SEVES MERDES PERÒ QUI ÉS CAGA ELS CARRERS AMB CAVALLS QUI LES RECULL??ELS AMOS DELS MATEIXOS NO SEGUR, DEIXEU DE TOKAR ELS PEBROTS A LA GENT NORMAL I NÉU ELS HI A TOCAR ELS ´RIKATXUS´!!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN REAL - Títol Resposta: UNA ALTRA VEGADA?  (04/01/2010)

Deixaràs de fer servir el nickname que he utilitzat sempre en aquest fòrum? O és que no tens personalitat i no ets capaç de ficar-te un nom diferent dels altres? Espero que sigui l´última vegada que escrius en nom meu. TROLL!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: BADOO, BADOO  (04/01/2010)

No see de que us queixeu... Aneu Al Bosc dels Ullastres, Alla necesites 3 trailers per treure-les totes.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: SENSE RAÓ  (19/02/2009)

Llorenç, ets el típic torrabosses, que es queixa, perquè segur que l´hi han imposat una sanció per no recollir els excrements de la teva mascota. Sento dir-te que no tens cap mena de raó. Et convido un dia a comptar quants cavalls passen pel carrer Major, i quants animals domèstics, podriem fer la comparativa, i veuries com no tens cap mena de raó, a més, al C/ Major, la majoria de gent que te animals, els fa defecar, a la zona d´arbustos del final del carrer, i feinada dels veïns d´esquivar les "tifes" que els seus amos, no han volgut recollir, no fos cas que s´erniessin.

Usuari: LA REVISTONA - Títol Resposta: CORRECCIÓ EN ELS MISSATGES  (07/02/2009)

Us preguem que en els missatges que poseu al fòrum us abstingueu d´utilitzar insults o paraulotes. Pensem que es poden comunicar les opinions amb igual contundència sense haver de recorrer a aquest tipus d´expressions. Amb comentaris correctes no ens veïem en l´obligació d´esborrar totalment o parcialment cap missatge. Moltes gràcies!

Usuari: LLUNA - Títol Resposta: GOSSOS I CAVALLS  (21/01/2009)

si es queixa tan es perque no deu recollir gaire les caques i a més, heu vist gaires cavalls pasegant pel poble cada dia ?,encanvi gossos si molts...

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: QUI L´HA FOMUT.  (13/01/2009)

Home, si la gent comença a acostumar-se a passejar amb cavall pel poble i els cavalls es caguen, algo sí que direm jajajajajaja. Jo particularment no és que hagi vist gaire gent passejant en cavall pel Carrer Major, pero vaja, que jo tampoc és que passegi gaire.