Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ICEMANData inserció: 17/02/2009Data última resposta: 12/06/2009Respostes: 14Lectures: 3578
Tema: MAL ESTAT DE CARRERS PRINCIPALS DE TONA
D´un temps ençà, que hi ha alguns carrers principals de Tona, que presenten un estat del paviment, voreres, etc... deplorable, per exemple el C/ Germana Victòria, quants sots heu d´esquivar? I no parlem de la rotonda del C/ Taradell - Dr. Bayés. Cada 2 mesos, es fan reparacions pèssimes, amb asfalt fred de mala qualitat, que dura 4 dies, i arran de les últimes nevades i pluges, la cosa s´ha agreujat, has de fer "slalom" amb el teu vehicle, per no patir desperfectes. Ja sé que s´hi fan obres al C/ Antoni Figueras (de fet la meva habitació dona a sobre), però, no és excusa, per fer reparacions, amb asfalt de mala qualitat. Si es fa una reparació, s´hauria de fer ben feta, tornant a pavimentar el carrer, i així, estalviar-nos diners en tonteries. On son els diners del plan E del ZP sr. Salom? M´agradaria que invertis alguna part a reparar el C/ Germana Victòria, que està fet un fàstic.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: HO ARREGLARÀN  (12/06/2009)

Avui anant pel C/ Germana Victòria, he vist, davant de l´escola Vedruna, un cartell del famós PlanE. Ho he llegit una mica per sobre, ja que anava conduïnt, i m´ha semblat que deia, reasfaltat C/ Germana Victòria. De fet, a la punta del carrer, on hi ha la rotonda de la Ctra. de Manresa, hi han tanques, i més avall, sota l´avinguda que baixa del parc de les Feixetes, n´hi havien més

Usuari: VEI TONENC - Títol Resposta: ROTONDA  (04/06/2009)

MILLOR QUE NO ARREGLIN LA ROTONDA, no deixa de ser com una pas elevat, en aquest cas un pas enfonsat.....limita la velocitat a tota aquesta colla de quillos que van a tota bufa pel poble, amb els seus vehicles trucats i fen quant més soroll millor. Ja que les autoritats no hi fan res, que sigui de forma totalment natural -amb els esboranys- la limitació de velocitat, i a més a més l

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: MÉS SOTS  (04/06/2009)

Arran de les últimes pluges, s´ha format un forat inmens a la rotonda del C/ Dr Bayés, al cantó de pujada cap al C/ Germana Victòria. Cada cop que hi passo, m´haig d´obrir molt per esquivar-lo, per tal de no fer malbé el meu vehicle, i els de la brigada passejant amb el Patrol, mirant-s´ho però sense moure un dit per tapar-lo. I què dir dels que no fan el cediu al pas a la rotonda... No hi han accidents per miracle, perquè hi ha vegades que els ve just.

Usuari: VEI DEL POBLE - Títol Resposta: CADA DIA MES FORATS  (15/05/2009)

JO TAMBÉ HO FARÉ de portar la factura a l´ajuntament perqué em paguin els desperfectes ocasionats al meu cotxe pel mal estat dels carrers del poble. ...i és que tot està ple de forats. ¿que no paguem l´impost municipal de circulació per poder circular amb comoditat? o ¿l´´hauré de deixar de pagar? i arribar fins les últimes consequencies.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: CADA DIA PITJOR  (12/05/2009)

Dimecres passat, es van fer uns pegats a la rotonda del C/ Dr. Bayés, i al dia següent en va sortir un altre. I el C/ Germana Victòria, ja sembla una pista forestal dels sots que hi han. Si faig malbé el meu vehicle, per culpa del mal estat dels carrers, enviaré la factura de la reparació a l´ajuntament, i els hi buscaré les pessigolles fins que l´arreglin. Sr. Salom, posem-nos les piles, que els pegats amb asfalt fred, s´arrenquen amb res! I fins i tot em va fer gràcia un membre de la brigada d´obres, que li deia en un, "mira allà n´hi ha un altre!" I el van deixar estar, un forat ben gran, just al pas de vianants del C/ Germana Victòria cantonada C Major.

Usuari: ALTRE TONENC - Títol Resposta: ENTRADES DE TONA  (12/05/2009)

També seria hora que retiresin els retols que prohibeixen el parking de camions a tot el poble, Només has d,anar a la zona de La Canal per veure que molts pocs fan cas de la prohibició.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: LA LLÀSTIMA QUE FAN LES ENTRADES A TONA  (12/05/2009)

Crec que valdria la pena de suprimir els cartells de benvinguda a Tona, ja que si no es poden cuidar per la "crisis" que es la resposta a tot el que es deixa de fer, val més retirarlas, perquè aquesta venvinguda ja fa pena al igual que les voreres del carrer Doctor Bayès. El desmanec en aquest aspecte es general a tot el poble. Es clar que es va suprimir la brigada de neteja i la mancomunitat no hi posa tot el que va prometre pel contracte de molts mils d´euros. Decebut

Usuari: RALLYIIIS - Títol Resposta: A VEURE QUI CORRE MÉS...  (01/04/2009)

Dons el que vull dir es que a Tona hi han una colla de QUILLOS, que circulan amb 206 o GTIIISSS. que la seva gran preocupació del dia es anar a tota bufa pel poble intentant fer el maxim de soroll, Ai, Ai, Ai quina sort que tenen que ningún els denuncia...ni la mateixa policia. A VEURE SI ALGU HI POSA FRÉ A AQUEST DESMANEC.

Usuari: PARADOTXALMENT - Títol Resposta: QUILLOS  (09/03/2009)

RESPOSTA AL DEL GTI: dons si jo també tinc ganes que et prenguin el cotxe d´una vegada, a tu i d´altres quillos que us passeu el dia fent soroll i anant a tota bufa pel poble. Espero que aquest super poli que tenim, el Moises, acabi fent la feina ben feta i acabi amb aquesta colla de descervellats..

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: RESPOSTA A GTI  (08/03/2009)

GTI per escriure tonteries que no venen al cas, millor no escriguis res. Quines ganes tinc que els Mossos et precintin el cotxe o te´l requisin.

Usuari: GTI - Títol Resposta: RESPOSTA A BUTLLETI  (04/03/2009)

mira io de quillo no en tinc res tio jaja numes sabeu parlar pel ke us semblen les coses feu pena

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: PLAN E  (28/02/2009)

Però a on s´invertiràn els diners del Plan E, del ZP? I què en penseu del nyap de rotonda del pont de les 4 carreteres? La veritat, entre les obres del C/ Antoni Figueras, i les de la C17, cada dia travessar Tona, és tota una gimcama. Pel que fa al butlletí, si, unes fotos molt maques de la nevada, però cap explicació sobre les inversions previstes al poble.

Usuari: GRIFFIN - Títol Resposta: OPINIO  (27/02/2009)

Jo es que em pixu de riure amb això del butlletí,jajaja!! quina barra!! ens vènen la moto que estèm en crisi i que serà un any dur... i per nosaltres què? no parem mai de pagar impostos i encara aquest any els han pujat més,deu ni doret..

Usuari: BUTLLETI - Títol Resposta: PARADOXALMENT  (23/02/2009)

Resposta al ICEMAN ¿que no has llegit la contraportada del butlleti municipal? ¡¡¡no hi han diners home!!! Ho diu clarament el Salom, que aquest ultims dies ha tingut maldeventre; potser arrel de les baralles amb el Moises.
I, es que en aquest poble ens hem d´acortumar a tot: carrers amb sots, cotxes mal aparcats, passos de vianants sense pintura, quillos fen estrident soroll amb cotxes i motos a tort i traves, etc...i mentrestant els caps de la seguretat que es denunciant entre ells...