Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ANONIMData inserció: 11/06/2009Data última resposta: 09/08/2010Respostes: 32Lectures: 4479
Tema: TONA FA PENA
Jo vaig votar per aquest alcaldeque tenim actualment pero em sembla que em vaig equivocar ,els parcs com de costum fan fastic no tallen la gespa i els deixen abandonats en quatre dies, la glorieta davant la caixa un 10 ,queda molt be, i van i es gasten els diners en fer una zona peatonal que no fa cap falta, fa vergonya la recollida selectibva vas a portar deixalles i no es pot ni entrar (area d´aportacio) ,d´aqui quatre dies els de Callejeros segu que ens faran un reportatge (Tona ,la ciudad sin ley) p.d :i no sera perque no tenim policies ,cada dia ni han de nous 5,6,8,10 ? ¿ aixo es el Bronx ?
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ANONIMA - Títol Resposta: VEN DIT!  (09/08/2010)

ven dit home!!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: APREN A ESCRIURE  (09/08/2009)

Fot el camp tu que Tona es casa meu i jo no tinc la culpa de que l´ajuntament sigui incompetent .
I SI NO VOLS FER PENA TU, APREN A ESCRIURE INCULTA!!

Usuari: NOI DE TONA - Títol Resposta: AN CONTRA DEL QUE DIU  (29/07/2009)

MIRA NOI MES PENA FAS TU PK SI NO AGUES SET PER AQUEST ALCALDE MOLTES COSAS DE AQUEST POBLA NO SERIAN AIXI I SI NO T´AGRAD AGAFAS LAS MALETAS I CAP UN ALTRA POBLA

Usuari: TONENC - Títol Resposta: RESPOSTA  (05/07/2009)

Jo alla on vaig sempre ho deixo net es una cosa que els nostres pares ens van ensenyar desde petits.
I ja ho se que no costa res netejar el davant de casa teu ,pero un altre cosa es el carrer que per aixo es paguen uns impostos i per aixo l´ajuntament i posa unes persones .I jo crec que la feina que fan aquestes persones no la fan ben feta (no se si es cula d´ells o de l´Ajuntament pero a dia d´avui encara i han restes de petards als costats de la voreras del barri de la canal .Sgur que el carrer major si que esta ben net.

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: NO T´ENFADIS HOME!  (05/07/2009)

Tu vares recollir els que vares tirar a l´altre poble? Jo només demano col.laboració per part de tothom. A davant de casa meva, mes d´una vegada hi he recullit llaunes, bosses de patates i damés escombraries que no son meves. Crec que la vorera de davant de casa de cada ciutadà, seria bo cuidar-la una miqueta cada escú, com es feia avans. De veritat, no costa res ser una mica més civics entre tots. Cada cop esperem més que els altres facin i en canvi nosaltres no fem res per els damés. No se, es com ho veig jo!. Vaig llegint coses per aqui als forums i em fa una mica de pena veure com la gent s´insulta, i no respecta res. Tot ho podem dir si, pero també hi ha formes de dir i de fer, i tenir respecte en vers als altres ajuda molt a una bona convivencia. Tenir respecte a no embrutar, es tenir un poble sa! Be res mes. Salut a tots i totes.
Usuari: TONENC - Títol Resposta: NO ESTIC D´ACORD  (04/07/2009)

Jo vaig estar de revetlla a un altre poble y cuant vaig arribar a davant de casa meu que i ha un parc em vaig trobar com a unes quatre families veins d´altres carrers tirant petards ,l´endema em vaig llevar i el carrer era com un camp de batalla cartrons de coets ,petards ,caixes etc... i lo que tu recomanes es que jo que no tinc res a veure ho escombri ?si ara mateix ho faig ....i si vols diguem a on es casa teu i tambe t´escombro la vorera!

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: QUI TIRI QUE RECULLLI, NO?  (03/07/2009)

Home, ja està be, com pot ser possible? Nosaltres varem celebrar la revetlla, i com tots, varem tirar petards. La difència, és que el dia desprès, varem passar una miqueta l´escombra per davant de casa per recullir la resta de petards que NOSALTRES haviem tirat. Sí que paguem, però com més embrutem més gent es necessita, i si fas números, més pagarem per mantenir-los. Home, que no costa res recullir una miqueta, i deixar que la resta la faci l´Ajuntament. Que ens estem tornant tots molt "vagos" esperant asseguts que ens ho facin tot ! Aviat demanarem que ens escombrin a dintre casa!

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: ENCARA NO?  (29/06/2009)

Deuen esperar a que el vent escombri els carrers

Usuari: TONENC - Títol Resposta: QUIN DIA NETEJARAN EL CARRER  (26/06/2009)

No se quin dia tenen netejar les restes de petards que queden als carrers de la canal.
Tambe paguem escombraries no?

Usuari: NO CAL DIR-VOS EL NOM - Títol Resposta: RATES  (25/06/2009)

De tanta merda per tot arreu per les clavegueres surten RATES, amb pocs dies jo ja n´he vist mitja dotzena tot passejant pel poble. Són grosses i fines de tant ben alimentades.
Avui mateix els de la neteja n´han tret una que estava morta feia una setmana al carrer Torelló.
Esperem que l´Ajuntament hi posi remei perquè això és un focus d´infeccions!

Usuari: VEI - Títol Resposta: ESTIC D´ACORD  (24/06/2009)

Potser la solucio seria canviar en Salom

Usuari: TONENC - Títol Resposta: ESTIU  (22/06/2009)

En algunes coses TONA FA PENA, sobretot perqué la gent es molt incivica en el seu comportament en les coses que son de tots, com els carrers, on es deixan les cagarades dels gossos sense recollir. SOROLL I VELOCITAT DESCONTROLADA, es un tema que l´ajuntament no té gens controlat, suposo que és molt díficil de combatre amb tan QUILLO DE GTI´S SUELTOS.


Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: POLTRONA, I MANCA D´AUTORITAT  (21/06/2009)

Com vaig dir dies enrere, manca una imposició mínima d´autoritat en aquest poble, perquè la gent, sigui minimament cívica. Però el sr. Salom, està molt ben acolofat a la poltrona de l´ajuntament, i per por a represàlies del seu amic Moisès, dons, fa veure que no passa res. Així no anem bé, sr. Salom. No anem, gens bé.

Usuari: FART - Títol Resposta: QUÈ FALLA?  (20/06/2009)

Tifes de gos a terra les que vulguis, gossos de races perilloses sense morrió els que vulguis, cotxes trucats per fer més soroll i fer-se veure els que vulguis, motos sorolloses fent imprudències les que vulguis... mitjans humans i materials de la policia local els que vulguis.
Què falla aquí?

Usuari: TONENC FART - Títol Resposta: PROU BRUTÍCIA!  (19/06/2009)

No es pot passejar pels parcs de tona sense trepitjar alguna tifa de gos. Que facin alguna cosa els de l´ajuntament que per això hi són!
1

Usuari: ROSA - Títol Resposta: TOTS PODEM NETEJAR DAVANT DE CASA  (18/06/2009)

És veritat que Tona, en quan a la neteja general, fa pena.
Desde l´ajuntament els interessa dir que no hi ha pressupost per tenir els carrers nets com abans. Si això és veritat, que es retallin els sous dels governants i la brigada podrà atendre el que faci falta.
A totes les millors cases es passen èpoques més magres, però el que no pot ser es que ens tornem deixats, perquè podem ser pobres i nets alhora.
També tots podem col.laborar i, al menys tenir la vorera de davant de casa neta i si, a més a més, hi tenim una jardinera o qualsevol altre artilugi del mobiliari urbà, no costa res de regar o tenir-ho endreçat, perquè tant els gobernants del poble com els de la brigada cobren dels nostres diners, o sigui que si els estalviem venir a escombrar davant de casa podràn arribar als llocs on precisament no hi viu ningú, i tindrem un poble una mica més digne.

Usuari: JOSEFINA - Títol Resposta: NETEJA  (18/06/2009)

Crec que el poble está una mica mes deixat que temps enrrera, pero auriem de tindra en conta que :
NO ES MES NET QUI MES NETEJA , SINO QUI MENOS EMBRUTA.
Possemi tots de la nostra part i aixi es notarà més qui no neteja.

Usuari: AMO DE GOS - Títol Resposta: NO TOTS SOM IGUAL  (18/06/2009)

no tots som igual ,jo tinc un gos i sempre recullu les caques, i a mes no el deixo pixar mai en parcs ni zones verdes prohibides als gossos ,m´agrada perque ni ha tants de parcs per gossos ...em sembla que nomes e vist unen tot el poble de 3,5x3,5 m aixo si ballat ,pero es un lloc que o tens un gos molt petit o oblidet de que el teu gos entri alla.
Resumin no tots el amos de gossos som iguals ,i tambe es molt façil prohibir totes les zones verdes als gossos i axins ens quidem en salut .

Usuari: TOCAT DELS PEBROTS - Títol Resposta: AVIAM SI L  (18/06/2009)

té raó tona esta feta un M una verdadera M aviam si netegen!!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: MANCA D´AUTORITAT  (17/06/2009)

Si en aquest poble hi hagués una mica d´autoritat, amb cara i ulls, els amos dels gossos, que defequen als nostres parcs i jardins, serien sancionats. Però es veu que al sr. Moisès li tremola el pols de sancionar als amics de l´alcalde.

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: ENTRE TOTS POTSER PODRIEM  (17/06/2009)

Entraré dient que no tinc cap ideologia politica. Però algu s´ha parat a pensar mai que no tot és feina de l´Ajuntament. Les caques dels gossos? no son responsabilitat dels seus marranots amos? Les bosses per terra i molta de la bruticia, no és responsabilitat de gent que sense cap mania buida el cendrer del cotxe a terra? o obre la finestreta del cotxe i tira sense miraments el paquet vuit de tabac per la mateixa? Les jardineres dels carrers... quanta gent la fa servir per seure, o si mai hi ha floretes senzillament se les enduen a casa perque hi queden més mones? Ho dic perque tot això ho he vist amb els meus propis ulls.
Srs de l´Ajuntament,...manteniu el poble net!!! Senyors i senyores, amb tots els meus respectes..... el poble és de tots, cuidem-lo.

Usuari: DIA - Títol Resposta: PENA ÉS POC  (15/06/2009)

Aquest diumenge al mati vaig caminar per la zona del carrer del PIVE i realment em va cridar l´atenció el gran abandonament i la brutícia que hi ha. Les herbes arriben al metre d´alçada, els arbres mal cuidats, les escombraries plenes, el terra plè de "kakes" dels gossos, bosses de paper....i havent passat aquest carrer vaig anar gaudint d´aquest panorama, o sigui, que el nostre poble fa pena, i quina llàstima! aixi és com el SR.Salom mira pel poble? aixi de net és com el vol? senyors, aquest alcalde és un polític que a final de mes s´omple la butxaca i al cap de temps es posa les medalles i prou.

Usuari: ENAMORAT DE TONA - Títol Resposta: DECEBUT DE CONVERGÈNCIA I SOBRETOT DEL SALOM  (15/06/2009)

Quina pena de poble. Sort de la gent que segueix tenint trempera perquè en Salom està deixant un poble gris. Porta l´ajuntament com si això fos Barcelona... senyor alcalde, senyor alcalde... que s´arromangui i es posi a treballar com tothom! Tants tècnics i tanta gent a l´ajuntament i el poble que fa pena de brut. Els de tona futur van fer moltes cagades però després d´un any de Salom m´estimo tona futur. Ells miraven pel poble i no estaven 4 anys fent campanya electoral dom el Salom. Visca el Tona lliure de polítics! I Visca la llibertat d´expressió! Aviam si aquest l´esoborren o no!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: JARDINERES C/ MAJOR  (14/06/2009)

Només cal veure el mal estat que presenten les jardineres del C/ Major, des que va entrar el sr. Salom, no n´hi ha ni una que tingui una flor, i ja no parlem dels 4 arbustos del final del carrer, no hi ha gespa, i sembla el pipican de Tona.

Usuari: ALTRE - Títol Resposta: CAP PROBLEMA  (14/06/2009)

En Salom es un gran politic,i sap molt bé que de tot el desgast de la seva mala gestió,quan arrivin les eleccions ho tindrá tot controlat amb diners per les pancartes,espectacle amb coca o pa amb tomáquet ,i sobretot amb gestos populistes d´última hora,i sabent que la memória es curta..............Ah,i no cal ,es veu, que practiquem gestos de paìs avancat com tirar la brossa en papereres de compartiments separats,dons ens donen l´exemple recollint-ho tot al mateix sac,....deu ser que fer-ho bé encareix,i el presupost del poble no ho permet.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: PENSO IGUAL QUE VOSALTRES  (13/06/2009)

Els parcs de tona son com boscos ,quant els obren els quiden els primers dies i despres els abandonen i sino mireu el Parc Picasso

Usuari: VECINO - Títol Resposta: LIBERTAD  (12/06/2009)

LIBERTAD DE OPINION
!NO A LA CENSURA!

Usuari: ANONIM - Títol Resposta: A LA REVISTONA  (12/06/2009)

Bones,amb la meva opinio no e faltat al respecte a ningu (nomes cal mirar com esta el nostre poble)
El forum ens serveix per expresar les nostres opinions ,ja sabem que l´Ajuntament paga un tant per la publicació de la Revistona
pero si es volen borrar opinions per interesos personal potser que canvieu el nom de Revistona a Ajuntamentona.
En cap momet e volgut ofendre a ningu, i si expesar el que penso del meu poble i de les persones que el governen es un problema per aquest forum potser no valdra mes la pena que escrigui mai mes la meva opinio .Gracies

Usuari: CONSELL DE REDACCIÓ - Títol Resposta: NOTA DEL CONSELL DE REDACCIÓ DE LA REVISTONA  (12/06/2009)

‘Les opinions expressades aquí al fòrum per les diferents persones que hi intervenen no tenen cap relació amb el que puguem opinar els membres del Consell de La Revistona.

Tanmateix, us preguem que feu un exercici responsable de la llibertat d’expressió que us posa a l’abast el fòrum de larevistona.cat i l’utilitzeu amb el màxim de respecte. Sobretot quan es fan al·lusions personals. De la mateixa manera us comuniquem que aquells comentaris que considerem que poden ser ofensius són esborrats pel Consell de Redacció.

Moltes gràcies.’

Usuari: DECEPCIÓ SALOM - Títol Resposta: NOMÉS SOUS ALTS I TONA BRUTA  (12/06/2009)

Obres faraòniques com la carretera i els carrers cada cop més bruts. Això sí, el sou de l´alcalde qui sap si és el més alt de tot Catalunya.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: OK  (11/06/2009)

tens tota la rao