Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ZASAData inserció: 18/06/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 23Lectures: 3802
Tema: SOBRE LA BASURA
estamos cansados de dejar la basura en la calle que esto es un atraso para el tiempo que estamos que no hay ningun contenedor y ademas de pagar resulta que encima no pasan a recogerla por que como hay fiestas al año pues nos tenemos que aguantar y comernos todo el holor y la mierda en la calle oooooooooooo en casa mejor dicho.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: MR. $$$$ - Títol Resposta: CLAR...  (24/12/2009)

Zasa Ets Una Incompetent, No Pagas Pero Vols Que Et Recullin........
Teniu Un Morro Els Inmigrants....

Usuari: PASSAVOLANT - Títol Resposta: RECOLLIDA SELECTIVA: I LES "MINORIES"?  (15/09/2009)

Els fanàtics de la recollida selectiva haurien de tenir en compte que hi ha "minories" als que el sistema implantat els porta autèntics problemes:

- Hi ha gent que viu en pisets petits petits i no té un espai apart per a guardar excombraries: han de conviure literalment amb les seves deixalles.

- Al poble hi tenim portals amb més pisos dels que sembla. Les piles d

Usuari: VOLUNTAT - Títol Resposta: AIS SENYOR!  (16/07/2009)

Jajajajajaja
Crec que arribat aquest "nivell", donaré la conversa per finalitzada...
Patxi, gràcies, he rigut molt amb lo dels morts...
Iceman, hi estic d´acord..
Zasa, no t´hi emprenyis més, ni et facis mala sang, que tot això va podrint per dins, si vols tirar la brossa fóra, doncs ves-hi i sigues feliç, no puc dir-te res més...

Una abraçada

Usuari: PATXI URRUGUIETA - Títol Resposta: ZASA  (16/07/2009)

Fas molt riure "para todos vosotros que os gusta la recogida que sepais que hay contenedores subterraneos"" XD jajaja!! Només ens faltava això contenidors subterranis i ara els morts els enterrarèm en fosses comúnes també!!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: COMES  (14/07/2009)

Tant costa fer servir les comes? Per deu! Definitivament ZASA, no tens cap mena de raó.

Usuari: ZASA - Títol Resposta: SOBRE LA BASURA  (14/07/2009)

mira para todos vosotros que os gusta la recogida que sepais que hay contenedores subterraneos vale y para patxi urruguieta no es que me gusten los contenedores pero para el tiempo que estamos estais un poco o bastantes anticuados ,y no me hace falta un contenedor por que no tengo mas remedio que echarlo en un cubo grande gracias por tus consejos pero soy suficientemente grande para que nadie me diga lo que yo tengo que hacer graciasssssssssssssssssss

Usuari: VOLUNTAT - Títol Resposta: TOTA LA RAÓ  (05/07/2009)

Patxi i Respecte, estic totalment d´acord. A més a més, l´impacte visuals dels contenidors (no són fets pels millors dissenyadors...) i la pudor que fan i que per sort a Tona no tenim! és horrible en ple estiu, passar prop de contenidors que t´obliguen a canviar d´acera, per aquella fortor "´acida" que espanta....
Cal ser més positiu, ZAS analitza pq no t´agrada aquest sistema, i pot ser que sigui tu, qui hagi de modifica els hàbits (resistir-se no és ni de bon tros la solució).
Salut!

Usuari: PATXI URRUGUIETA - Títol Resposta: RECOLLIDA SELECTIVA SI!!  (04/07/2009)

ZASA si tan t´agraden els contenidors perquè no en compres un i el guardes a casa?

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: I SI ES CANVIES???  (03/07/2009)

A aquests que no us sembla bé aquesta recollida, només us vull demanar una cosa. Si la cosa canviés, i tornessin els típics contenidors, us agradaria ternir-lo a davant del vostre portal? Segur que seria un altre tema de queixa. Jo crec sincerament que el funcionament és bo, estem al capdavant de moltes poblacions (no se les estadistiques exactes). El problema és que no tothom s´adapta ni s´informa ni vol fer-ho. I tornant als contenidors, a ningú li agrada a davant de casa! jo crec que encara és pitjor. Vaja, aquesta és la meva més sincera opinió. Salut a tothom.

Usuari: VOLUNTAT - Títol Resposta: TOT ÉS QÜESTIÓ DE RESPECTE  (02/07/2009)

Des de la meva humil visió i amb tot el respecte del món...
Escombraries, estic d´acord amb tu en que cal "voler" cumplir la normativa, tot i que el teu missatge queda força desacreditat fent referència al fet de "ser de fora". Una cosa no treu l´altra. Ja porto forces anys a Tona, tot i que també sóc nouvinguda, i crec que tot és qüestió de voler i que qui hi resideix no tingui aquests "rampells" amagats, que malauradament, ens fan tirar a temes que no són els d´un inici, com en aquest cas, el de les deixalles.
Personalment, m´encanta el sistema de recollida selectiva de Tona, i no el canviaria per res de món!
Salutacions,


Usuari: ESCOMBRARIES - Títol Resposta: CARAGIRAT  (29/06/2009)

A Aquest "sobre la basura" es ni més ni menys que un altre CARAGIRAT d´aquest que han vingut de fora i per més qu´els hi expliquis...la qüestió és no voler cumplir les normes. Vull dir noi, que el millor que pots fer és tornar al lloc d´on has sortit i punt.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: CONTRAPRODUENT  (28/06/2009)

Si la portes a Vic o Centelles, ara para´t a fer 4 números. Desplaçament de cotxe, energia malbaratada, gasolina o gasoil, neumàtics, assegurança, impost de circulació, etc... Et surt molt més car, que pagar l´impost municipal, i baixar l´escombraria al portal de casa. A més, jo ho veig prou fàcil. Només cal separar cada cosa, i baixar-la quan toca. Si es fa bé, no és molest. Què més còmode que et recullin la brossa al portal de casa? Extonenc, d´això teu, se´n diu, demagògia.

Usuari: DAVID - Títol Resposta: RESPOSTA A EXTONENC  (26/06/2009)

És al·lucinant, de veritat et resulta més fàcil portar la brossa a Vic, que treure-la el dia que toca?
A més un contenidor enganxós i pudent és molt més estètic, oi?
Com diria aquell: Val més agafar-s´ho en conya...


Usuari: EXTONENC - Títol Resposta: LLEVARLA A CENTELLES O A VIC  (25/06/2009)

si tenéis algún problema pues la lleváis a Centelles o Vic como hacía yo. Estos del Ayuntamiento se piensan que vas a tener en tu casa la basura hasta el día y hora que a ellos les apetezca. Y no bajes algo que no correponda, que te lo devuelven con una nota. No tener contenedores es un puto atraso, metéroslo en la cabeza. A mí me gusta reciclar, pero no que me encasillen y me chuleen. Me gusta bajar y econtrar un contenedor delante de mi edificio, no tener que dejar la basura en la puerta justo cuando viene una visita a verme. Os imagináis la situación, la gente se queda alucinada cuando ve toda esa mierda en el portal.

Los de Centelles y Vic tienen que estar contentos, porque su aumento de basuras desde hace unos años tiene que ser bastante majo,

Usuari: FORMACIO - Títol Resposta: ESCOMBRARIES  (23/06/2009)

Una mica de culpa del perqué els carrers están bruts, la té l´ajuntament o els serveis municipals de l´ajuntament que per aixó i són. M´explico, hi ha molta gent que ha vingut de fora que encara no sap que és aixó del reciclatje, !!!perqué no s´els hi ha explicat i encara després de molt temps de ser aquí, encara no ho saben¡¡¡¡ ....i alguns també es fan el longuis. Deixen les escombraries al carrer quan els hi passa pels....
I no vull dir que els d´aquí no ha facin...però són menys.

Usuari: TONA TONA TONA TONA - Títol Resposta: TENS RAÓ, RESPECTE  (23/06/2009)

no volia pas criticar als treballadors que fan la recollida ni molt menys, sino a la forma en que ho controla l´ajuntament. res més. gràcies.

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: COM S´HA DE FER?  (22/06/2009)

Com s´ha de fer?, si faci el que es faci, sempre hi ha algú a qui no li està be!!!!! Em sembla a mi, que el millor que es pot fer és adaptar-nos a com es fa (que jo ho veig bé), i treure la brossa el dia correcte, i a partir de les 8 del vespre que és quant toca. No a mitja tarda o el dia avans com fa algú. I una mica de comprensió !!!!, que si un dia no s´ha fet, tampoc hem de muntar un drama!!!! A més, el que estigui net de culpa, que tiri la primera pedra. O no ens etivoquem mai nosaltres?

Usuari: TONA TONA TONA TONA - Títol Resposta: NO RECULL D´AJUNTAMENT?  (22/06/2009)

Així una cosa més que no fan. CAda cop em pregunto més que coi fan amb els sous que cobren l´alcalde i el gerent que tenen. No se´n podrien cuidar ells de la recollida i així ens sortiria més barata? Ah, no, perdona. s´han de passar el dia fent-se fotos i fundant fundacions per quedar bé per a les properes eleccions...

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: MILLOR QUE NO PAS AMB CONTENIDORS AL CARRER  (21/06/2009)

Per mi aquest sistema, és molt eficient, des de l´any 2000, que va començar la prova pilot, als C/ Barcelona, Major i al barri de la Canal, que s´han reduït molt els residus ocasionats pels vilatans tonencs, que van a l´abocador. Com diu tonenc, com us ho fèieu, allà on fos que vivíeu abans? I TONA TONA TONA TONA, les escombraries no les recull l´ajuntament, ho fa la Mancomunitat, no només a Tona, també a moltes poblacions osonenques. Per exemple, les veïnes, Balenyà (Hostalets), Seva, Taradell, etc... Conec gent dels nostres pobles veïns, i l´única queixa que tenen, és que són una mica barruers a l´hora de fer el servei de recollida. Però, si ens fiquem a la pell dels que recullen la brossa, feu un poble de l´extensió de Tona, dues persones, en 8 hores en una nit. Per cert, hi ha una cosa que es diuen comes, que serveixen per, separar paraules, i a l´hora de llegir, tenir un petit moment per agafar aire. No sé si saps què són... T´aniría bé, fer-les servir de tant en tant.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: SÍ, ÉS CLAR  (20/06/2009)

Escrivint "holor" ja queda clar el teu nivell.
De sistema de recollida no n´hi ha cap de perfecte però aquest és dels que més s´hi acosta tenint en compte les característiques del poble.
Per cert, d´allà on véns com us ho fèieu?

Usuari: TONA TONA TONA TONA - Títol Resposta: JO CREC QUE HI HA MOLT DIES DE FESTA  (19/06/2009)

podrien fer torns com fan els policies, els metges de guardia ... etc... es podrien dividir les festes entre els treballadors de l´ajuntament que fan la recollida de les escombraries. només és una idea. el que no trobo bé és pagar per tot l´any i que hi hagi dies que no la recullen. estic d´acord que s´ha de respectar el dret a descansar als treballadors i que tenen dret a tenir dies de festa. qui ho ha d´organitzar això és l´ajuntametn que peraixò els hi paguem

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: ESCOMBRERIES  (19/06/2009)

crec que no sab gaire el que diu, vosté no de haver treballat mai en dies de festa, oi.. doncs per qui treballa es una putada, peró per la familia més, no crec que passi res perque un dia deixin de recullir la brossa, a mès hi ha un lloc de rcullida al costar de la deixellaria que si pot anar sempre que esvol