Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: DOLORSData inserció: 10/07/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 10Lectures: 3402
Tema: RESPECTE
He llegit alguns temes de debat d´aquests fòrums, i tot i que estic d´acord amb algunes coses i en desacord amb algunes altres, m´agradaria expressar el sentiment de ràbia que cou dins meu en veure el poc respecte que corre per aquí a dins. És impressionant com la gent insulta, fa comentaris fora de context i sobretot critica sense saber com són verdaderament les coses... perquè és molt fàcil dir "això és així", però la meva experiència personal em diu que les informacions s´han de contrastar, que no sempre és el que diu el nostre veí. Em sap moltíssim greu, com ja he dit, les faltes de respecte que hi ha, ja que podria ser, tranquil·lament, un espai on es presenten problemes o dubtes i altres ciutadans amb la seva experiència ho tracten de resoldre. Podria ser un espai bonic on els diferents tonencs donen la seva opinió sobre temes referents al nostre poble... però no. La veritat, és que a mi em faria força vergonya que, a la web de la Revistona, una revista que cadascú s´ha fet seva, la gent es queixi de coses referents al poble i no es pugui arribar a cap mena de solució (objectiu... com ho volgueu dir) perquè ni els propis vilatans no es posen d´acord i no saben enraonar d´una manera civilitzada. També diuen que el poble fa pena, però la veritat, no m´estranya, si no som capaços de respectar a l´altra gent com podem respectar el nostre poble?
La veritat és que és un tema que dóna per pensar i crec que seria bo que tothom que llegeixi això hi reflexioni i doni la seva opinió (amb respecte, per favor).
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: PATXI URRUGUIETA - Títol Resposta: RESPOSTA ANNA  (15/09/2009)

Estic molt d´acord amb tu però una pregunta ; vols dir que vivies en aquest món o en el pais de les maravelles amb l´Alicia? Dius; "Em fá molta pena amics de la meva edat,que diguin que tinc un fill bon nen i que es molt educat" Crec que la meitat de missatges maleducats i de poca consideració , no són precisament de canalla i també, no dubto que el teu fill sigui bén educat peró parles com si fós 1 escolanet, si tanta pena et fan els teus amics els hi hauràs d´educar tu els seus fills,perquè quant ets pare/mare com a mínim a part de cuidar-los els has d´educar, sinó quina classe de persona has de ser?


Usuari: ANNA - Títol Resposta: RESPECTE  (07/08/2009)

Hola,estic molt d´acrod amb vosaltres,tot i que de vegades em fan posar.......sort,que a mí els meus pares em van donar una educació crec "model-lica",ja que sense tindre diners i no anant a cap escola privada,ni portar 500 pessetes a la butxaca els diumenges(com molts dels meus amics)em van ensenyar que s´ha d´escoltar,que si no saps de que parles,millor callar,ó demamar,la gent gran i els nens per demunt de tot,que un paper a terra, es malmetre l´entorn on tots hi vivim i el fem lleig,que no cal cridar ni fer mal a ningú(tot i que jo soc cridanera)perque les coses s´arretglan parlant,que la família i els amics son molt importants i que dir bon dia,bona tarda,hola ó adéu, a qualsevol persona que trobem (encara que no coneguem de res)no val diners ni esforç, i sobretot m´ha quedat molt gravat el missatge de.... fes sempre el bé,perque el mal torna,sempre torna, la veritat sento la nostálgia de quant era petita i els veins de qualsevol carrer uns contaven amb els altres sense res a canvi,jo berenava a casa la veina, la veina dinava a casa i si s´esqueia acavavem dormin juntes! Em fá molta pena amics de la meva edat,que diguin que tinc un fill bon nen i que es molt educat
que tinc molta sort! Jo sempre dic el mateix, es el que a casa em van ensenyar, i el que jo ensenyo al meu fill,perque crec que es bó per ell!!!

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: JA TOCAVA.  (21/07/2009)

Hola a tots i totes. Estic totalment d´acord amb la Dolors. Jo ja fa algun temps que si he intervingut en algun debat del forum, he intentat sempre fer-ho amb respecte (el meu pseudònim està prou clar). Si busqueu en algun tema com per ex. "Tona fa pena" o algun altre, sempre he intentat dir les coses amb cura. Ja està bé que la gent opini, però com dius, el respecte i consideració en vers als altres és funemantal. Una vegada algú em va dir que a la gent se li pot dir i demanar tot, sempre i quant es faci amb educació. Una mateixa cosa dita d´una manera o una altre, pot fer canviar l´actuació de les persones. Bé, no m´allargo més i felicitats per aquest tema, em pensava que estava sola amb aquesta idea. Salut a tots.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: PENOS  (14/07/2009)

EM SEMBLA PENOS QUE QUAN ACABEN DE DEIXAR AQUEST TEMA DE DEBAT ENTRI ALGO AL FOROM I ESCRIGUI UN TEMA (DE FORMA IRRASPECTUOSA) I LA GENT CONTESTI AMB UN TO IGUAL O PITGOR.

Usuari: DOLORS - Títol Resposta: RESPECTE III  (12/07/2009)

(Perdoneu, però cada cop se´m passa quelcom!)
Allà on dic "crítiques constants" en l´últim missatge, voldria dir-hi: "les crítiques constants cap a alguns d´aquests partits i personals cap a les persones amb aquesta ideologia política "
Res més. Gràcies a tots aquells que esteu dedicant part del vostre temps a llegir això per tal d´ajudar a fer del poble un espai per a TOTHOM!

Usuari: DOLORS - Títol Resposta: RESPECTE II  (12/07/2009)

També volia dir (doncs quan vaig escriure el missatge no hi vaig pensar), que em sembla vergonyós, també, la distància que hi ha entre la gent segons el partit polític al que voten i les crítiques constants cap a alguns d´aquests partits. Com vaig dir, la revistona és un butlletí (diguem-ne popular)o si més no que la gent s´ha fet una mica a la seva mida i és una bona eina per la comunicació entre els diferents veins del poble) i per tant, no crec que hi hagi d´haver conflictes entre els dos partits més representatius del poble, crec que hauria de ser totalment neutre, (i ara exageraré) algunes de les actuacions de la gent (tant d´un partit com d´un altre) em recorden al principal objectiu dels règims feixistes com són eliminar (no de forma tan radical, evidentment) la gent amb diferents creències polítiques (i en el cas dels feixistes, religiosa, també). Perdoneu aquest radicalisme, però la veritat és que moltes vegades tinc aquesta sensació.

Usuari: VOLUNTAT - Títol Resposta: DOLORS  (11/07/2009)

Dolors, gràcies, llegir missatges com els teus animen molt al que creiem en el respecte i la cooperació.

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: TENS TOTA LA RAÓ  (11/07/2009)

Dolors, compartim, pel que veig, la mateixa opinió. Potser és pel fet que a alguns ens han ensenyat a respectar el nostre entorn, tan pel que fa a persones com a materials, i a altra gent no.
Estic totalment d´acord amb la frase que diu: "si no som capaços de respectar a l´altra gent com podem respectar el nostre poble"... i la majoria de vegades tendim a donar la culpa del que ens passa als altres.
I respecte al tema de contrastar les opinions que dius, ja saps què diuen: "a casa els altres... (tot és millor)"


Usuari: TONENC - Títol Resposta: QUE AIXÍ SIGUI  (10/07/2009)

Estic toalment d´acord amb el que exposes, som quatre i alguns de mal avinguts i amb prejudicis. Dic alguns perquè son els de sempre, d´un cantó o d´un altre. Hi ha gent que no canviarà mai i no passarà pàgina per molt que diguin. Pitjor per ells. El respecte de molts, espero que s´encomani i que les bones maneres de molts, incloses algunes persones de la política municipal, sigui el que predomini, que son quatre dies... de vegades mal comptats.