Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: FRANCESCData inserció: 16/07/2009Data última resposta: 28/12/2012Respostes: 6Lectures: 3519
Tema: SOROLL INSOPORTABLE I "TRAPITXEO"LES NITS DEL DIVENDRES I DISSABTES
AL C/ BARCELONA, AL COSTAT DEL CASAL D´AVIS, HI HA UN BAR ON EL DIVENDRES I DISSABTES A LA NIT, ALGUNS JOVES ARRIVEN I MARXEN CONTINUAMENT, FENT ARRANCADES AMB EL COTXE, CRIDEN, ES BARALLEN ENTRE ELLS, ES PIXEN, FAN EL QUE ELS HI SURT DELS C..., HI AQUI NO PASSA RES, NI POLICIA, NI MOSSOS, NI RES, TENIN EN COMPTE QUE TOTS ELS VEINS N´ESTAN FARTS I NO DIGUEM ELS AVIS DEL CASAL, JA VALDRIA MES UN BON CEL!!! MES CONTROL POLICIAL I ANTI-DROGAS!!!!!! C.....
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: AL PATXI - Títol Resposta: ...VES AL TANTO I ESCOLTA ALS ALTRES  (16/09/2009)

...DONS VES AL TANTO, PATXI, K AIXÓ DE VENDRE TAN BARAT TE MALA ESPINA. VES AL LLORO.

Usuari: PATXI URRUGUIETA - Títol Resposta: TRAPITXEO  (15/09/2009)

Francesc no diguis mentides perquè jo visc el davant i no he sentit mai merder i encara menys he vist "trapitxeos" amb sembla que ets l´unic que et queixes, a part aquest bar sempre està buit i saps què i va a buscar el jovent ( jo inclòs ) ; les llaunes de refrescos i les cerveses a 1 EURO!!! ( l´unic bar en tot Tona que no t´estafen!!) i a partir de les 00:00h tènquen o no en serveixen és a dir, allà a fora no hi ha ni déu. HAURIA SIGUT MÉS FÀCIL D´ENTRADA DIR QUE NO VOLS AQUETS IMMIGRANTS TREBALLAN A DAVANT DE CASA TEU.

Usuari: ISIS - Títol Resposta: HO ENTENC PERFECTAMENT!!!  (14/08/2009)

ya se per lo k estas passant, aqui al carrer pompeu fabra, el famós bareto formula1 per avís, tots estem fins al c. d´aquet p. bar de m.!!, el propietari, bueno, el "inquilino", pensa k el carrer es de ell!!!, es dedica a estorsionar el cotxes del veins, quan obre el bar possa la tele a tota ostia, descrimina a un noi peruà que viu al costat meu, cuan ell es el primer que va amb....!!!!, y li diu a cada veï a un ha de deixar el seu cotxe aparcat, el veï d´avaix te un pilot de denuncies posades contra ell pero aki en aquet poble no fan res!!!, VOLEM UNA SOLUCIÓ YA!