Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: DECEBUTData inserció: 22/07/2009Data última resposta: 09/07/2010Respostes: 35Lectures: 6130
Tema: FESTA MAJOR
Heu vist el programa d´actes de la Festa Major??¿ La veritat es que jo al veure la programació he quedat una mica decebut el seu contingut! La veritat es que em sap greu, pero teniem de les millors festes majors de la comarca i encara ens la deixarem perdre. No em valen les excuses dels diners, ja que be en tenen per gastar amb berenars en reconeixements, o en sous....
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: AL KABREJAT - Títol Resposta: SORT N´HI HA  (28/09/2009)

VAJA, UN ALTRE QUE NO TE RES MES A FER QUE DORMIR TOT EL DIA.... sort n´hi ha noi que s´acava tot a les 5 de la matinada; al menys podem dormir un parell d´hores abans d´anar a la feina.

Usuari: KABREJAT - Títol Resposta: PENOS....  (27/09/2009)

la festa major kada any va a menys des de ke i ha un alcalde anomenat "Salom" , jo tambe kobraria el seu sou x fe el ke fa ell....... i ki no???
...i ke es tankar la musika a les 5 del mati en un confeti? sisplau.... pobles kom seva i altres tankaven akest any al voltan de les 7..... kina pena de ajuntamen

Usuari: TONENC - Títol Resposta: CRISI DE PELES=CRISI D  (01/09/2009)

Dons tot i haver disfrutat de la Festa Major, cada dia hi havia alguna cosa a fer, any darrera any hi ha dues coses que mai canvien: els firaires i La Principal de la Bisbal. Home, estaria bé que algun any en comptes de venir La Rana, vingues La Abeja o en comptes dels Toros vinguesin les Vacas, etc, etc, i és que sempre son les mateixes atraccions. Potser estaria bé que és jubilés a l´orquestra de la Bisbal , per moltes amistats que tinguin amb l´actual Consistori, però els nostres avis i avies son cada vegada més jovenets i potser disfrutarien més amb un concert no tan carrincló. Bé, tot son idees.

Usuari: MISTER PROPER - Títol Resposta: SENSE LLUM  (18/08/2009)

el tema de la apagada de la llum va ser provocada per un impresentable, ex treballador de estabanell, que nomes volia tocar els co...., i ho va aconseguir, aquest personatge li haurien de fer pagar tots els diners que els comerciants/firaires van deixar de guanyar tot aquell temps, i tancarlo a la sombra una temporada per bretol!!!

Usuari: ANNA - Títol Resposta: AMB BONA INTENCIÓ.............  (07/08/2009)

Crec que no hi ha prou amb bona intenció,si aquest era un any per estrenyes el cinturó,molt bé! amb menys i millor,tothom content,els concerts un desastre,les escultures humanes....encara aquest matí hi havia gent esperant, ja que no es va informar que s´anul-lava,i per cert hi havia força gent,bastants nens decebuts,les atraccions 2 dies seguits sense llum,a la millor hora entre les22h.i 23h. sense comentar que a casa tampoc hi feiem res,ja que vivim aquell sector i tampoc teniem llum,vam decidir fer un café a l´Orient i quina sorpressa!tampoc hi havia llum.Cal destacar que els diables de Tona s´ho van currar de valent i l´espectacle va ser un éxit total, i el pregó igualment, es nota quant algú hi posa tot perque surti bé,a canvi de res(sort en tenim al nostre poble de voluntaris com ells-elles)en el moment que surt el tema $ es quant tot vá de mal en pitjor!
Doncs res, que de les errades n´aprenguem i el proper any sigui millor!

Usuari: EOOOOOO - Títol Resposta: CRISI ECONÒMICA O CRISI D´IDEES?  (06/08/2009)

Jo crec que la crisi econòmica es pot salvar amb noves idees. Treure els focs artificials pot ser una bona mesura, programar actes mediocres com molts d´aquesta Festa Major no té res a veure amb la crisi econòmica. Té a veure amb falta d´idees i creativitat dels responsables polítics i tècnics de la Festa Major. Estan convertint Tona en un poble adormit.

Usuari: CRITICÓN - Títol Resposta: PE L´OSCAR  (05/08/2009)

eis, pots kritikr en + o en - x axò és el fòrum

Usuari: IMPARCIAL - Títol Resposta: NI TANT NI TANT POC  (05/08/2009)

Es van salvar els actes de les entitats i alguna cosa de l´ajuntament però en general aquesta festa major, jo no diria un desastre total però diria que ha baixat molt el nivell.

Usuari: PENA, PENITA...PENAAA - Títol Resposta: PENA  (05/08/2009)

Deunidoo quina festa major!!! Jo crec que es de les pitjors que he vist, teniem la millor festa major d´Osona i se l´han carregada!!!! Dimisió!!

Usuari: OSCAR - Títol Resposta: FESTA MAJOR  (05/08/2009)

Com agrada això de criticar en el anonimat.


Usuari: RESSACA - Títol Resposta: QUIN DESASTRE DE DISCOMÒBIL!  (05/08/2009)

Malament se sentia el so, i quin desastre de música!!! Sort de la batucada del final! Quina llàstima que deixin decaure la festa major!

Usuari: TONA - Títol Resposta: ENDEVANT  (04/08/2009)

A LES HABANERES HI HAVIA FORÇA GENT, GENT NO MASSA JOVENETA EH!!!! EL GRUP DE CANTAIRES MOLT CARRINCLÓ, NO MASSA BONS....NI DE BON TROS S´ASENBLAVEN ALS PESCADORS.....ESPLICAVEN XISTES DE QUANT EN QUANT I VENIEN CD´S. PERÒ ARA TOCA AIXÓ, COSA BARATETA.

Usuari: TONA FOREVER - Títol Resposta: FESTA MAJOR TRISTA  (04/08/2009)

Només havies de veure ahir les atraccions, ... l´ambient... tot molt més trist i molta menys gent a tot arreu.

Usuari: TONENC GRAN - Títol Resposta: HA BAIXAT EL NIVELL  (03/08/2009)

És indubtable: la qualitat dels espectacles, l´organització i l´afluència de gent. De moment encara hi ha molta gent però si segueix així els propers anys la gent marxarà.

Usuari: JOVE DE TONA - Títol Resposta: MAI LI DIGUEU MERDA MAJOR!  (03/08/2009)

La fsta mjor de tna serà smpre la fsta mjor enkra k ls de convergència muntin una merda de fsta mjor kom la d´akst any. salom, lo teu són les multes xò no organitzar festes majors!

Usuari: NOU TONENC - Títol Resposta: NO ÉS LA FESTA MAJOR QUE EM PENSAVA  (03/08/2009)

Sóc nou a Tona. Fa pocs mesos que hi visc i m´havien parlat molt bé de la Festa Major. Relament he quedat bastant decebut de la qualitat dels espectacles que organitza l´Ajuntament. Tinc fills petits i quasi no hi ha cap activitat per a ells. La Festa de l´Escuma un fiasco, un tio tirant escuma i ni tan sols es va molestar a tirar-ne de colors! Música anar sonant que no era ni infantil. No m´esperava una Festa Major tan birriosa, la veritat. L´any vinent em penso que aprofitarem per marxar de vacances.

Usuari: UNA DE TONA - Títol Resposta: SOBRE LA FESTA MAJOR  (03/08/2009)

Enhorabona a totes les entitats del poble que organitzan actes de la festa major amb els quatre xavos (peles) qu´els deu donar l´ajuntament. L´Ajuntamente ZERO, ZERO, ZERO deixan organitzar actes a les Feixetes i al Parc Roqueta a on el consum d´alcohol és totalment incontrolat;, dons moll i molt malament srs regidors.

Usuari: VEI - Títol Resposta: ELS ESPECTACLES   (03/08/2009)

els espectacles molt dolents, molt bona idea el fomentar activitats per a agumentar el consum de begudes alcholiques (els i fem una festa a les feixetes i aixins ningu els veu ,ni la policia) ,la birratina ,un altre i la festa drinc tim .
Pel que fa a les atraccions tan per tant fiqueules a un camp de fems que i anirem anant igual com puguem .
I les obres per tot arreu queden molt be com a decorat , Els focs artificials molt macus a Blanes ...Potser que .cambiem el nom a la festa per: LA MERDA MAJOR


Usuari: TONENCA - Títol Resposta: SORT DE LA GENT I DELS JOVES  (03/08/2009)

Aquest any la part oficial de l´Ajuntament de la Festa Major ha punxat! No hi ha un espectacle que hagi valgut la pena. Felicitats a les entitats, als nois del pregó, als joves ... però els actes oficials... molt i molt fluixos. AH! Molt bé pels diables, un correfoc molt maco.

Usuari: VISCATONA - Títol Resposta: MEGASOROLL  (03/08/2009)

Sensa viure a zona propera a les Feixetes, no se....però penso que en dies com aquest de megaconcerts ha de ser terrible; jo crec que marxaria de vacances o aniria a l´hotel; perque ha de ser imposible poder dormir....


Usuari: TONA FOREVER! - Títol Resposta: ESTATUES AMB UN PAM DE NASSOS  (02/08/2009)

Amb un pam de nassos ens vam quedar tots els que ahir vam anar a les lloses per veure el concurs d´estatues. es va anular i l´ajuntament no va ni avisar. ni tan sols van posar un paper a l´entrada dient que s´havia anulat. quins nassos. això es molt mala organització. ho sento.

Usuari: ILU - Títol Resposta: NO T  (01/08/2009)

"QUINA FESTA MAYOR"!!!! Estaria bé que repassesis el què has escrit perquè no s´enten de res el teu missatge. Potser vas anar de festa major i amb no gaires bones condicions vas escriure en el forum?


Usuari: TONA TONA TONA TONA TONA - Títol Resposta: MOLTA PASTA PER L´ALCALDE  (01/08/2009)

i una festa major avorrida k ti kagues.
osti tu... això està més mort!

Usuari: UN ALTRE PUNT DE VISTA - Títol Resposta: SOU DEL JOSEP SALOM  (31/07/2009)

A una empresa privada el sou del ´jefe´ el posa l´empresa, no se´l posa pas el propi jefe. A més el sou a una privada és perquè el jefe se´l guanya. El Salom no va pas dir-ho a les eleccions que es posaria un sou que és el doble o tiple del que tenia l´Antonia Serra. I si s´ho guanya no ho sé però jo veig que l´ajuntament va cada cop més malament, més mal rotllo la gent, més brutícia als carrers, més problemes que no hi havia abans amb la poli... S´ho guanya el sou?

Usuari: TONAASSA - Títol Resposta: QUIN ÉS EL VERITAPLE ESPERIT DE FESTA MAJOR?  (31/07/2009)

Trobo perfecta que no es fassin castells de foc: primer perque no m´agradavean i després perque trobo injust que es gastin els diners que valen mentre hi ha gent al pople que ni tan sols pot mengar.
a mes, no estic (NI MOLT MENYS!!!!!) a favor de l´alcalde, però si tu vas a mira... els jefes d´una empresa de 100 treballados com vindria a ser l´ajuntament cobren aixo i molt mes (sino pregunteuu al meu jefe!!) a mes, segur qe cap de nosaltres que critiquem tot no ens posariem el seu lloc i no fariem la seva feina ni ragalada, i menys sent una epoca de crisiis,
Per l´ho que dieu dels actes infantils, mai san fet actes per la canalla i joven... mes que res sempre ha anat dedicada a la gen gran perque amb els meus 20 i tants.... jo i la meva colla no hem disfrutat massa dels actes de la festa major... a part de les atracccions que semopre han salvat el cul. Fa dos anys que encara anem a algun concert o aixi.... pero poca cosa mes....
i aixo es tot.

Usuari: JO TB SÓC DE TONA - Títol Resposta: BON SOU  (28/07/2009)

Està clar que els diners que s´estalvien van a pagar l´augment de sou de l´alcalde i companyia, no? quan es van apujar el sou quan van arribar al poder?

Usuari: SÓC DE TONA - Títol Resposta: CONY DE KRISIS  (28/07/2009)

JA N’HI HA PROU de parlar de la Krisis fins hi tot al triptic de la festa major. Penso que els que han preparat l’escrit del triptic no hauren d’haber dedicat masses hores a preparar-lo, perquè.... de que havien de parlar si no? ..de la krisis, Si s’en parla a la feina, al bar, a la piscina, pel carrer, als diferents butlletins municipals, dons...a on s’en tenia de parlar també? Dons al triptic de la festa major. La festa major la gaudirem igual tan si hi ha com si no hi ha castell de foc. Després caldrá veure a on i com s’inverteixen tots aquest € que diuen que s’estalviaran...

Usuari: GIVEITUP - Títol Resposta: FESTA MAJOR  (25/07/2009)

Si, és cert que és una mica trist que no hi hagi focs artificials aquest any. A mi em fan por els petards, però considero que era un acte bonic i que a la gent li agradava molt. També és cert que no hi ha gaires actes infantils. La festa de l´escuma, programada pel dissabte al matí, no sé si és el més adequat, preferia quan la feien a la tarda. Considero que la festa major es salva gràcies al jovent que organitza concerts i festes, i a les diferents entitats i associacions que, com diu el tonent trist, la salvaran. D´altra banda, també és cert que si volen retallar pressupost per la festa major, per què no comencen retallant-se part del sou que cobren l´alcalde i els diferents regidors municipals? Al tríptic de la festa major es diu que part d´aquesta retallada va destinada a ajudes i programes socials, sincerament, no sé a quins. No s´especifica, i tampoc no n´he vist enlloc. Caldria destinar diners a aquestes tasques, perquè realment a Tona hi ha molta gent, poca feina. Càritas està desbordada. Caldrien pisos de protecció oficial, pisos amb lloguers assequibles per a la gent jove i per als qui no ho són tan també. Està bé que retallin certa part del pressupost, però penso que caldria més activitats per als infants, més programes destinats a aquest sector de la població tan important. De totes maneres... Fa calor, i és temps de FESTA MAJOR! A disfrutar-la, tonencs i tonenques i a tots els qui veniu de fora. BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!

Usuari: TONENCENCRISI - Títol Resposta: PENA FTA MJR  (25/07/2009)

vka la koordinadora jovenil, kña la fta mjor. ajuntmnt de drtes, fsta mjr de drts. abrrida i solamt x iaius. aborrits ajntment!

Usuari: TONENC TRIST - Títol Resposta: QUINA PENA DE FESTA MAJOR!  (25/07/2009)

Queden lluny les festes majors de Tona Futur. Sí, sóc votant de Tona Futur i amb molt orgull! A les festes majors hi havia teatre, il·lusió, concerts, activitats infantils! Quantes activitats infantils hi ha aquest any? Abans de Tona Futur la festa major eren els dies que la gent aprofitava per marxar de Tona. Amb Tona Futur va tornar a ser la festa que era quan hi havia els envelats: la festa major més gran de la comarca! El Josep Salom diu que l´ajuntament està en crisi, està en crisi per tot menys per pagar els seu sou escandalós! Ni tan sols Castell de focs, ni gairebé actes infantils, ni cap obra de teatre... Sort de la festa major dels joves que s´organitzen ells i de les associacions i entitats que encara la salven. Sort que la Festa Major de Tona, famosa a tota la comarca, té prou empenta... i no aconseguirà carregar-se-la ni el Salom. Visca TF! (Aviam si no l´esborren aquest comentari perquè la revistona sembla que últimament sigui una mica convergent)

Usuari: GIVEITUP - Títol Resposta: FESTA MAJOR  (24/07/2009)

La Festa Major és la Festa Major. Personalment, sempre les he viscudes molt intensament. Fa 4 anys que no sóc a Tona per la Festa Major i aquest any em fa il·lusió retrobar-la. Entenc que si és època de crisi no hi pugui haver tants actes, és comprensible. Tampoc sé massa com instal·laran les atraccions a la Canal, en vistes de com està tot. Però alegria, és festa major. La gent fa l´ambient, és un ambient especial i màgic, el dia del confetti, amunt i avall, cap a la plaça, cap a les atraccions... Un no parar de gent de totes les edats, els nens corrent feliços, els joves i adolescents ballant... Visca la Festa Major, només cal una cosa: ganes de gaudir-la i de viure-la.

Usuari: CONTINUANT AMB L´ICEMAN - Títol Resposta: FESTA MAJOR  (23/07/2009)

...també podrien no haber fet coincidir a la mateixa hora i al mateix minut dos aconteixaments esportius, com són el Urbecross i el partit de futbol; però, que hi farem, si la organització ho ha vist bé.....

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: FESTA MAJOR MEDIOCRE  (22/07/2009)

I què passa aquest any amb el castell de focs? Enlloc surt anunciat. En fi, no penso participar massa en aquesta festa major mediocre, només el correfoc i la batucada, sembla que valen mig la pena. I les atraccions les posaran a la Canal, amb tot el merder de trastos que tenen els de les obres...