Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: CONDUCTOR TONENCData inserció: 22/09/2009Data última resposta: 18/09/2013Respostes: 24Lectures: 3776
Tema: TONA ESTÀ POTES ENLAIRE
Per sort o per desgracia jo m´he de moure per Tona amb cotxe. Sembla mentida com es poden fer tantes obres de cop. La veritat és que és caòtic circular per Tona ara mateix. No es podrien haver fet una després de l´altre?
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: SUPERMAN CHORIZO CON PAN - Títol Resposta: TONA ES UNA P_ _ _ MERDA  (21/10/2009)

abans tot be pero aqui se li acudeix fer tantes ores de cop !!! podrine fer de tant en tant pero aixi casi que as te agafar la c-17 per anar a laltre banda que abans era res LA GENT DE TONA ESTA MOL EMPRENYADA :@

Usuari: SOS TONA - Títol Resposta: AMB PERDÓ...  (20/10/2009)

Tona està feta una mmmmmmm Osti, tu que hi fotin més ganes amb la neteja. Ja n´hi ha prou de tanta brutícia, quanta més porqueria més embruta la gent.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: PASSOS ELEVATS  (10/10/2009)

El que no m´acaba de convèncer, són els passos "elevats" que han ficat davant la vedruna. Els trobo baixos, i quan vas conduïnt, gairebé no es noten. Al meu parer haurien de ser més alts, si l´objectiu realment és aminorar la velocitat dels cotxes en aquell punt.

Usuari: AL ICEMAN - Títol Resposta: PINTURA  (09/10/2009)

Aquest cop al menys en el tema de la pintura d´aquest carrer, s´ha de felicitar al responsable municipal de pintar un carrer acabat d´asfaltar al poble.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: JA HA SIGUT PINTAT  (08/10/2009)

Ostres VEI, sembla que t´han sentit, perquè avui han pintat el C/ Germana Victòria, i a més s´han afegit aparcaments (o això sembla) al davant dels Esports Montanyà. Per fi l´han acabat d´arreglar d´una vegada per totes!

Usuari: VEI - Títol Resposta: CARRER VEDRUNA  (07/10/2009)

Si, si el carrer de la Vedruna ja està acabat d´asfaltar. Ara que no tardin gaire en pintar-lo convenientment, i possar-hi-lamentablement- els passos elevats per frenar la velocitat dels cotxes. Ja s´han començat a veure els Quillos dels Gti´s passar a tota bufa i cal evitar aquest excessos de velocitat. No oblidem que a més de ser un carrer molt principal hi ha una escola.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: POBLES VEÏNS SENSE TANTES MOLÈSTIES  (06/10/2009)

Si mirem els pobles veïns veurem que les obres del Plan E, no afecten ni de bon tros la circulació dels seus principals carrers. Per exemple, Centelles, Hostalets, Seva, Taradell o fins i tot la capital de la nostra comarca, Vic, que per habitants li pertoquen més diners, i les molèsties al trànsit rodat, són més aviat poques, si no comptem amb la reforma del barri del Remei, però que ja no entra en aquest pla d´inversió. Com a mínim ja han acabat les del C/ Germana Victòria, per mi una artèria viària principal del nostre poble, i que ja tocava. Ara a veure si espavilen amb les obres de la carretera i ho deixen tot arreglat per poder circular normal i cívicament, sense entrebancs pels carrers del nostre poble.

Usuari: LECTOR REVISTONA - Títol Resposta: UI, UI, UI, TAN PRESUMIR!  (01/10/2009)

Per presumir s´ha de patir, però el que volem aquí no és presumir. És tenir un poble endreçat ... Jo no crec que tenir un carrer sense sots és un tema per estar-ne orgullòs o no. Simplement és l´obligació de l´ajuntament.
Ui, ui, ui... jo no sóc transportista però sí que per la feina volto bastant i t´asseguro que estic amb el transportista que hi ha obres a tot arreu però no tants problemes com a Tona. Ah, per cert i això de que som una colla d´ignorants... Bé, jo crec que es pot opinar des del respecte i sense faltar als altres que opinem al fòrum.

Usuari: ESTER - Títol Resposta: AI, AI AI!  (01/10/2009)

A veure... jo tinc familiars que viuen al carrer de les monjes i es van queixar a l´ajuntament. Allà uina persona aliena a la política, treballador/a de l´ajuntament els hi va dir que s´havien allargat per un problema del clavegueram que hi havia amb les monges. Si és una cosa que be de molts anys enrera no es podia prebeure i em semble que ho podem entendre tots.
El que diu que és transportista no deu voltar gaire, perquè ja em perdunarà si diu que no està aixi a tot a reu.A veure només cal mirar les noticies per saver ue aixo del Plan Zapatero aquest s´ha dacabar abans del 31 de desembre.
Em sembla que tots plegats, SOMMM una colla d´ignorants i que nomes veiem allo que ens interesa veure.


Usuari: CONDUCTORA I ORGULLOSA! - Títol Resposta: PER PRESUMIR S´HA DE PATIR!!!  (01/10/2009)

Evidentment que ara mateix és un caos si es vol anar d´una punta a l´altra de Tona però si ara mateix estan donant subvencions trobo molt bé que s´aprofitin totes. És clar que com que l´antic govern no havia fet mai res pel poble, al menys des de que jo hi visc, ara s´ens fa tot una mica massa gros. Quan estigui tot acabat, n´estarem tots orgullosos però tal i com diu el refrany:; PER PRESUMIR S´HA DE PATIR

Usuari: MARE - Títol Resposta: A QUI SE LI ACUT ARREGLAR EL CARRER DE LA VEDRUNA ARA??  (29/09/2009)

No es prou dificil el dia a dia de les mares i pares amb fills que van a escola que encara ens el compliquen més! Tot l´estiu per arreglar el carrer que va a l´escola VEdruna i es posen a arreglarlo la semana que comensa l´escola. Aixó es mala previsió de l´ajuntament. ho sento pero ho penso aixi.

Usuari: XAVIER - Títol Resposta: TOT ESTÀ COORDINAT, O NO?  (29/09/2009)

Només explicar una anècdota, l´altre dia hem vaig estar una estona perdut, donant voltes per Tona (molt maco, per cert), vaig passar per carrers que feia anys que no hi passava, cada vegada que pensava que m´en sortia anava a petar a un carrer de direcció prohibida... ( i això només per anar de la Carretera de Manresa a la zona de la Canal). Per tranquilitat de tots, dir que finalment vaig poder arribar al meu destí. Es clar que jo jugava amb avantatge: Vaig nèixer a Tona! si fos foraster, encara donaria voltes.

Usuari: HARTO!!! - Títol Resposta: HARTO DE LAS OBRAS!  (29/09/2009)

Esto es un desastre. Hace dos años que vivo en Tona y la verdad es que no estoy nada contento con el ayuntamiento de ciu. No se como era antes con los independientes pero ahora hay un descontrol increible. Parece mentira tanta descordinación con el tema de las obras. Por Diós!
Que el regidor de governación y de urbanismo se pongan las pilas y enderecen un poco este caos. Espero que no haya ningún accidente y ordenen pronto la circulación.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: BUS TURÍSTIC A TONA  (28/09/2009)

Divendres al matí a les 8 esperava el bus a la parada del C/ Joan Llussà. Va arribar a 1/4 de 9, després de donar tota la volta al C/ Verge de Núria, després pel Josep Cruells, i va venir per la carretera. Després a la tornada, va passar pel C/ St. Andreu, amb una feinada de por. I per anar al C/ Montserrat, haig d´agafar el lateral de la C-17, ja que està tallat per anar des de/fins a la carretera de Barcelona.

Usuari: TONENC CRÍTIC AMB CIU - Títol Resposta: PER L´ESTER  (28/09/2009)

Ester, tots els pobles han tingut com dius tu fins al 31 de desembre per a fer les obres però a cap hi ha el descontrol que hi ha aquí a Tona. Suposo que s´han planificat millor. Hi ha obres per tot arreu però jo treballo de transportista i t´asseguro que no he vist cap lloc amb tants carrers tallats i mal senyalitzat.

Usuari: A L´ESTER - Títol Resposta: PUNYETERES OBRES  (28/09/2009)

Jo poso en dubte el que dius de les obres E que han d´estar acabades el 31 de desembre. Una bona gestió municipal no ens hauria portat a aquest descontrol de mobilitat que provocan el tenir obertes diferents obres al mateix temps al poble. Tallar el carrer de les monjes el dia 14 de setembre -inici de curs escolar- i tota la setmana següent, amb tots els problemes de mobilitat que comporta a les families....és perquè no hi ha NINGÚ a l´ajuntament que possi ordre ni tingui control.

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: PER L´ESTER  (28/09/2009)

Ester el que dius te una part de raó, però hi ha una cosa que es diu planificar, i aquest ajuntament que està ple de càrrecs de confiança que cobren un ell de la cara, a part de tenir un alcalde que cobra dos ulls de la cara, no han estat capaços de tenir les coses en ordre abans e començar el cole. ES MOLT TRIST QUE TINGUEM UN ALCALDE QUE NOMES ES DEDIQUI A PAVONEJAR-SE EN ACTES PUBLICS I NO S´ARREMANGUI. Salom nomes serveixes que per mentir i cobrar. Ja que te queda menys per l´examen final.

Usuari: ESTER - Títol Resposta: AI!  (27/09/2009)

No sé si esteu al cas de les notícies... ni que siguin mirant la televisió o llegint el diari. Les obres del plan E han d´estar acabades el dia 31 de desmbre... no es pot fer una cosa darrere l´altra... no hi ha temps suficient.
Pel que fa a les obres del carrer de les monges (carrer de familiars meus), les obres s´han allargat més del previst per què resulta que l´escola no tenia bé el clavegueram o no el tenia connectat al clavegueram del poble i sembla ser qye per aquet motiu s´aixecaba el carrer tot sovint.
A més, jo diria que vosaltres no sortiu gaire de tona no? perquè vagis on vagis esta tot rebentat i en obres... es dir, que no es només un problema que en efecte a tona.

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: VOLTES I VOLTES  (23/09/2009)

Entra a Tona venin de Hostales per anar al sector de la canalés difícil, donar voltes i voltes per arrivar a un altre carre tallat, potser haurien d´haver previst no fer-ho tot de cop, no podrian obrir el carrer Antoni Figueres i poguer desviar-te per el Passeig Maregall?QUI PLANIFICA LES OBRES? Algu que te la gassolina pagada?


Usuari: TONENCA - Títol Resposta: VOLTES I VOLTES  (23/09/2009)

Entra a Tona venin de Hostales per anar al sector de la canal és difícil, donar voltes i voltes per arrivar a un altre carre tallat, potser haurien d

Usuari: FARTA - Títol Resposta: QUIN CONTROLA TOT AIXÓ  (22/09/2009)

Mira que ja és mala sort. Començar el cole i ens tallen el carrer per anar a l´escola -vedruna-.
Desde l´ajuntament podrien haver vigilat una mica més tot aixó, és un patiment diari.

Usuari: FART - Títol Resposta: OBRES OBRES OBRES OBRES I MÉS OBRES  (22/09/2009)

Per arreglar les coses s´ha de fer obres. Per fer obres s´ha de tallar carrers. Fins aquí d´acord. Però la pregunta és: cal fer-les totes de cop? No es pot anar fent miqueta a miqueta i així no complicar tant la vida als que anem en cotxe per Tona?