Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCData inserció: 25/09/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 18Lectures: 3834
Tema: A CENTELLES ESTRENEN PISCINA COBERTA
Ja ho veieu, mentre els veïns estrenen la seva segona piscina coberta, nosaltres encara esperem la primera. Quantes promeses incompletes més hem de sentir? com pot ser això? són influències? mala gestió? què collons passa? algú ho pot explicar? hem de votar el PSC per tenir piscina coberta? i compte que no vaig ni contra Tona Futur ni contra CIU, això diria que és culpa de tots.
Que no veuen els nostres polítics que Tona necessita aquest equipament?
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ANTI POLÍTIC - Títol Resposta: BFF  (22/06/2010)

quin desgavell !! tots els politics son iguals !!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: NO OBLIDEM QUE NO TENIM PISCINA COBERTA  (14/01/2010)

Costa creure que Tona no tingui piscina coberta, que la majoria de pobles veins en tingui i nosaltres no. Que no s´oblidi aquesta petició tantes vegades solicitada pels tonencs i que cap ajuntament, tot i les promeses fetes de que en tindriem, s´hagi atrevit a fer. Centelles la té, Taradell l´acabará aviat, i Tona quan?? Segurament serà una altre promesa electoral per les properes municipals que no s´acabará cumplint??

Usuari: REI SALOMON - Títol Resposta: TENIU POCA MEMORIA  (02/10/2009)

el problema de tona no es si es convergencia o es unio, aqui hi ha en Salom, hi ell es el responsable de prometre moltes coses i ara no fer-les, tots tenim clar que es un politic que vol fer carrera, i aixo de fer d´alcalde es un pas mes per arribar a fer-se un lloc mes amunt, un poble com Tona necessita algu que vulgui ajudar al poble i no nomes pensar per ell. (el Salom ho criticaba tot, i ara que? )

Usuari: DEMOCRATA CRISTIÀ - Títol Resposta: L´ALCALDE ARISA ÉS UN SENYOR ALCALDE I EL VILA D´ABADAL TAMBÉ.  (02/10/2009)

Jo voto ciu sempre i a molta honra però clar i català, a Centelles tenen un senyor alcalde que sap el que es fa. Un altre gran figura política és l´alcalde Vila d´Abadal. Aquí Tona jo crec que molta gent està desenganyada del Josep Salom. Però hem de tenir clar que qui governa aquí és Convergència i no pas Unió. A Vic governa Unió i hi ha un clima de concordia i un govern d´unitat de quasi tots els partits polítics. De tota manera s´ha de respectar a tots els polítics i criticar amb educació. Amb el meu comentari no vui ofendre ningu.

Usuari: RIMEMBER - Títol Resposta: RECORDO  (30/09/2009)

Per aquí es comenta que la memòria és curta però jo recordo les promeses de piscina coberta del senyor Salom just en la campanya electoral, sóc l´únic que se´n recorda?

Usuari: DUBTÓS - Títol Resposta: ACLARIMENT  (30/09/2009)

Amb permis,de manera irónica,...Ja tenim un defesor de la secta....que hi disfrutis¡¡¡¡¡

Usuari: PISCINERO - Títol Resposta: AL DUBTOS TBÉ  (30/09/2009)

I creus que aquest foro es el millor lloc per informar-te d´aquests temes????!!! flipo.
Ah! carai! tu el què vols és rajar per rajar (mode ironic on), en aquest cas correcte, aquest és l´espai adequat (mode ironic off).

Usuari: AL DUBTOS - Títol Resposta: UN DE TONA  (30/09/2009)

Aquesta pregunta l´hauries de fer al Regidor d´esports de l´ajuntament. Si et contestan jas ens ho farás saber. moltes gràcies.

Usuari: DUBTOS - Títol Resposta: PREGUNTA  (30/09/2009)

Voldria saber si l´Ajuntament de Tona te algun plá per inversió,si truca a les portes que ha de trucar,en definitiva ,si es mou....o espera que ja el trucaran desde els departaments de gobern per regalar-nos ,per exemple una piscina coberta.

Usuari: CRITIC TAMBÉ - Títol Resposta: CRÍTICA  (30/09/2009)

Que no es preocupin els de CiU ,les properes el-leccions les guanyaran amb les campanyes de botifarrades o coca amb llangonissa,aixó sempre funciona....i saben bé que la memória dels ciutadans es curta....El poble ja pot estar més malament,que no funcionin per mala gestió,que el comerc no tingui incentius,que la bruticia sigui quotidiana,que no es moguin per buscar recursos,que la cultura estigui morta,que desinflin fires i festes,que no respectin les zones verdes,que s´éns morin els arbres.,que ens quedem sense equipaments com la piscina coberta....i etc.....Cobrant el que cobren,i el seus votants fidels en tenen prou per no amoinar-se .....

Usuari: TONENC CRÍTIC AMB CIU - Títol Resposta: RESPOSTA AL TONENC CRÍTIC AMB TF  (29/09/2009)

Tonenc, veig que a part de copiar-me l´àlies has fet una interpretació lliure de la meva inclinació política. Jo he dit que sóc crític amb CiU, no he dit enlloc que estigui a favor de Tona Futur. Tot i així, penso que podries dirigir-te a ells amb una mica més respecte. Jo no gosaria pas dir que ningú no té res al cap. En tot cas que opino diferent. I en el meu cas opino que enlloc de tants parcs (que també costen manteniment, per cert) es podria haver estudiat fer la piscina municipal que molta gent de Tona espera. Et felicito pel teu esperit crític, penso que està bé que la gent expressi les seves opinions amb llibertat.

Usuari: TONENC CRITIC AMB TF - Títol Resposta: ALSA MANELA  (29/09/2009)

Sí només li fa falta un altre servei deficitari a l´ajuntament i el mes que ve ja poden tancar la paradeta i cardar 100 persones al carrer. Si es que aquests de TF no hi tenen pa ben res al cap. Us feu idea del què val mantenir una piscina municipal?

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: PSC  (28/09/2009)

La resposta és clara. Qui governa a Centelles? El PSC. Qui governa al govern de la Generalitat i del Govern Central? PSC / PSOE. On està CiU? A l´oposició. Com diria el Schuster: ¡No hase falta desir nada más!

Usuari: TONENC CRÍTIC AMB CIU - Títol Resposta: PER QUÈ NO LA FEIEN ARA?  (28/09/2009)

Ara hi havia diners del Zapatero no? Per què no en destinaven una part a fer-la? Centlles cada cop té més equipaments i Tona s´està quedant enrere.

Usuari: NOIA FACIL - Títol Resposta: POBLE DE 1ª ?  (28/09/2009)

la piscina fa molt temps que es demana, la crisis no es excusa

Usuari: TONENC - Títol Resposta: I A CENTELLES?  (27/09/2009)

Adrià, a Centelles no deuen pas tenir crisis, oi?

Usuari: ADRIÀ - Títol Resposta: SENTIT COMÚ  (27/09/2009)

Que no veu la gent del poble que estem en crisis? I que és un equipament molt car?
Fem servir el sentit comú, per favor!