Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: CONDUCTORData inserció: 03/10/2009Data última resposta: 29/01/2012Respostes: 4Lectures: 3656
Tema: CAOS CIRCULATORI
Ja està bé, quina vergonya. El caos circulatori es impresionant. carrers tallats, plens de fang i sorra. i l´alcalde menjant amb la brigada a la ferreria, convidat pel sr salom. vergonya!!!! aixo es el que sento. quan no es convoquen plens per estalviar el sr alcalde convidant amb diners publkics a la resta. Aixo vol dir que ja tenim la campanya elektoal en marxa. Ja esta be de despilfarrar diners publics, prou de sous astronómics, i menjars pagats pel poble. Un dels mesos anteriors es varen pagar 500 euros de dietes al sr alcalde això es vergonyos. Dimisio salom, prou de malgastar diners publics , i sortir plorant dient que ha heredat un economia precaria, voste se l´ha esta menjant, amb els dinars i sopars, i amb els sous deproporcionats dels seus carrecs electes i de confiança. Ah i qui paga el sous dels advocats que el defensen per la denuncia del super poli??? el poble oi!!!! vergonya e indignació.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: DONCS DE NO FA GAIRE - Títol Resposta: TAMPOC VEIG TANT CAOS  (29/01/2012)

Doncs sobre les dietes no us en puc dir res, però de caos no en veig pas gaire. Igual qual que en missatge, que té ho anuncia en el títol i després parla d'una altre cosa.

Usuari: TONENC EMPRENYAT - Títol Resposta: TENS TOTA LA RAO  (21/10/2009)

TONA ESTA FATAL COM A DIT MOLT BE .... I ES UNA VERGONYA QUE PER ANAR A L´ALTRE PUNTA DE POBLE VAS ME RAPID AMB BICI ...!! SALOM DIMISIÓ !!

Usuari: CONDUCTOR II - Títol Resposta: MM..  (11/10/2009)

Quin gran escrit. Diners publics?? Doncs posa una denuncia, que això no és legal.