Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TUNENGData inserció: 16/10/2009Data última resposta: 05/05/2011Respostes: 6Lectures: 3257
Tema: PXC A TONA?
He llegit al 9 Nou que a Tona es vol crear una secció del grup xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) , algú en sap alguna cosa? és la mateixa gent que volia crear la secció de Ciudadanos o els que ho han intentat amb el PP?
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: PERSONA - Títol Resposta: JAJAJAJA  (05/05/2011)

Pobre de ellos que lo intenten porque no creo que dure mucho! ######, no gracias!!!!

Usuari: JO, TONA FUTUR DE SEMPRE - Títol Resposta: ÉS HORA QUE S´EXPLIQUI TOT EL QUE ESTÀ PASSANT AL POBLE  (20/10/2009)

Hi ha molta gent que està descontenta. Molta gent de Convergència perquè s´han posat uns sous desorbitats i perquè no fan el que van dir que farien quan es van presentar. Gent de Tona Futur de sempre perquè encara van de massa bona fe. Està bé ser reconciliador i el bon rotllo però més canya! que ens estan enfonsant el poble i estan tornant l´enfrontament. És que Tona no podrà ser mai un poble normal sense tanta mala llet? Coi Salom, obre les portes a Tona Futur d´una vegada i prou mals rotllos que ells t´han dit mil cops que volen col·laborar!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: TONA, VILA ANTIFEIXISTA  (18/10/2009)

Recordo no fa massa, que en un ple a l´ajuntament, es va aprovar una moció, amb el suport de tots els regidors, de declarar Tona vila antifeixista. En resum, gent com Josep Anglada, o Albert Rivera, no els hi volem. Ja en tenim prou de corruptes, perquè ara en vinguin més, i a sobre, ens prohibeixin fer qualsevol activitat de cultura popular tradicional, o que tingui a veure amb la nostra maltractada llengua, que és el Català. Si ens han de robar, prefereixo que els diners s´els quedi una persona que no estigui relacionada amb la dreta feixista espanyola. Visca Catalunya! Visca el Català!

Usuari: TONAI - Títol Resposta: FORA PXC   (18/10/2009)

Espero sincerament que no es creeï, no volem cap partit faxista al poble. I si es el cas que es crees estic del tot segur que no guanyaria i se sumaria els fracassos electorals de tots els partits polítics que no son ni TF ni CIU. Tona poble Independèntista!

Usuari: PXC - Títol Resposta: DIFERENCIA  (17/10/2009)

qUINA DIFERENCIA HI HA ENTRE UN ALCALDE QUE COBRA UN PASTON I NO TREBALLA PEL POBLE, I UN PARTIT EXTREMISTA, CAP. tOTS DOS SON IGUALS. ABANS TONA FUTUR, EREN GENT DEL POBLE, QUE AMB LES SEVES MANCANCES DE CONTACTES POLITICS POSAVEN TOT LA SEVA ILUSIO EN EL POBLE, ARA EL QUE TENIM ES ILUSIÓ EN ARRIBAR EL MES AMUNT POSSIBLE, ARA I DESPRES DEL FIASCO POLITIC DEL SR SALOM ES HORA DEL CANVI, PROU DE CORRUPCIO, AMIGUISME I DE FER EL TREPA. FORA SR SALOM.