Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: UN VEÍData inserció: 02/11/2009Data última resposta: 19/06/2013Respostes: 8Lectures: 3758
Tema: IMPOSTOS MUNICIPALS
Una vegada mes els veïns del poble hem de suportar un increment dels pressupostos municipals per l,any que ve, No sé quant s´apujaràn, però pel que diu la premsa comarcal, en uns anys de forts problemes de precarietat laboral i atur, molts ajuntaments han optat per congelar o inclús abaixar els pressupostos. Tona fins en això, es diferent, els nostres governants INCREMENTEN. Diu el regidor al 9 nou que és un increment moderat, no se que vol dir moderat, només entenc que s’apujarà...com el telèfon, el gas, la llum, el sabor de rentar, o les patates de bossa -pagarem mes iva- però repeteixo, en uns anys de forta crisi...es podria haver fet un esforç i no apujar. I és que sempre tot s’acaba pagant i callant.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ALTRE INDIGNAT - Títol Resposta: IMPOSTOS  (17/11/2009)

Tal com està l´economia familiar degut a la precarietat laboral i l´enfonsament del mercat de treball en el poble, penso que es una salvatjada apujar encara més els impostos per l´any que ve.

Usuari: UN ALTRE VEI INDIGNAT - Títol Resposta: MENYS CÀRRECS DE CONFIANÇA  (05/11/2009)

Menys càrrecs de confiança, i més mirar pel poble. No se de que serveix un gerent si cada any ens apujen els impostos, hauria de servir per millorar la eficacia de l´ajuntament, pero l´unic pel que serveix es per que el josep salom estigui més relaxat, i cobri més. Menys xuptintes i mes poble salom. Si estalviessis en càrrecs innecessaris no hauries de pujar els impostos!!!!!. Si descontessim el gerent, el tecnic en comunicació, la reduccio dels sous de l´alcalde i regidors, i el nou cap de policia, hauriem de pujar els impostos, o pot ser tindriem superhabit?????????

Usuari: VEÍ INDIGNAT - Títol Resposta: COM PODEN APUJAR ELS IMPOSTOS AMB LA CRISI QUE HI HA?  (04/11/2009)

Que facin el que diuen els de l´oposició, que estalviïn més i gastin menys. Per favor!!! Com poden cobrar el que cobren, sobretot el Josep Salom!

Usuari: DINERS - Títol Resposta: HEM DE PAGAR EL SOU DE L´ALCALDE   (04/11/2009)

A veure, no sabeu que les arques municipals estan buides, Garzon vina i posa ordre, que aquesta home ens durà a la ruina. Prou corrupció i feudalisme!!!!!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: IMPOSTOS  (04/11/2009)

Avui a Osona.com: Prats congela els impostos i les taxes municipals. Ple: Vic congela les taxes i els impostos del 2010. Cony, ...a veure si només ens apujaran els impostos a Tona??

Usuari: UN ALTRE VEÍ - Títol Resposta: IMPOSTOS MUNICIPALS  (02/11/2009)

Jo també penso que anem malament. Amb una inflació negativa d´aquest any, l´augment es exagerat. S´ha de considerar que pel catastre ja s´apuja l´impost tot sol un 2%. Si a més s´apuja el percentatge, encara pitjor, ja que ens podem anar a un augment del 2,5 al 3% del rebut. Am un any d´inflació del 3 ó 4% en que també s´incrementen els sous i pensions, es regularia un xic, pero ara es equivalent a una puja neta del 3%. Pagar i callar, i amunt que fa pujada.