Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCA INDIGNADAData inserció: 10/03/2012Data última resposta: 18/09/2013Respostes: 10Lectures: 3552
Tema: ZONA BLAVA
Sóc usuària del comerç del poble des de sempre. Tinc la sort d'estar treballant en aquest moment i tinc poc temps per anar a comprar, per tant quan arribo de la feina, em desplaço en cotxe per anar més ràpid a fer la compra. La zona blava m'indigna pel fet d'haver de pagar, ja que pago religiosament l'impost de circulació i també pel fet que no s'ha consultat al poble la seva opinió. Avui dissabte, el carrer Major i Barcelona estaven deserts, quan el dissabte al matí és quan hi ha més moviment comercial. Si Tona Punt Comercial i l'ajuntament han apostat per aquest tipus d'aparcament, acabaran per ensorrar el comerç de proximitat. Ai quan obrin el Mercadona!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: TONENCA - Títol Resposta: ZONA BLAVA  (13/08/2012)

Bona tarda! Posats amb el tema, m'agradaria dir que jo tampoc no estic massa d'acord en què s'hagi establert la zona blava a Tona; tot i així, però, no és un tema que m'incomodi i em preocupi especialment. Tot i així, si l'Ajuntament ho ha dut a terme, deu ser per algun bon motiu i, si tant en desacord hi està la gent, potser que es plantegi fer alguna cosa, no? Perquè a veure, siguem sincers... aquí a la gent li agrada molt criticar, però a l'hora de la veritat, ningú es mulla! No senyors, la cosa no funciona així! I hem de donar gràcies a l'Ajuntament per tot el que està fent pel nostre poble (per exemple, sense anar més lluny, per la bona organització de la Festa Major). I acabaré amb una breu frase, que jo crec que hauria d'ajudar a reflexionar una mica a tothom: "Les coses no es fan soles." Aquí ho deixo. Salut!!!

Usuari: JUAN BUENO - Títol Resposta: MAI MÉS PENSO COMPRAR A LES BOTIGUES DE TONA  (11/08/2012)

Estimat Ajuntament de Tona. De tota la vida he anat a comprar a les botigues del poble. I penso que en un temps com els que corren, és millor ajudar als petits comerços del nucli urbá, que a les grans àrees comercials, però sembla que al seu ajuntament, les ganes de recaptar els hi ha ennuvolat l’enteniment. Acabo d’anar al vídeo-club del poble. Temps cronometrat d’entrar i sortir: 5 MINUTS DE RELLOTGE! En sortir em trobo un dels seus sicaris posant-me una multa per no comprar tiquet d’aparcament. Gràcies. Mai mes penso comprar res a les botigues de Tona. Que no s’espantin si els petits comerços del centre del poble tanquen o fan fallida. Iniciatives com la zona blava son mortals per a ells, ja que la por a les multes es prou dissuasòria com per triar un altre poble. I no cal perdre el temps justificant l’euro del tiquet com a un preu simbòlic, tots sabem que es un atracament legal.

Usuari: OPINIÓ DE COMPRADORA - Títol Resposta: LA ZONA BLAVA ÉS DOLENTA PER AL COMERÇ DEL CENTRE   (09/08/2012)

Hi ha moltes opinions sobre si és millor anar a comprar a una botiga de poble o la zona comercial. Però hi ha un tema que està claríssim: si puc anar a una zona comercial (Dia, Esclat, Mercadona) o a botigues del poble fora de la zona blava i aparcar sense pagar, perquè he de pagar la zona blava per anar a comprar a les botigues del centre del poble? Sincerament jo no vull pagar per aparcar ni vull l'estrés de parar un minut mirant si ve o no ve el guarda de la zona blava (per cert, és veritat que és familiar d'una regidora de l'ajuntament?). Ni l'estrés de mirar si em posen la multa ni haver d'implorar el favor que no me la posin. Jo penso que els botiguers haurien de demanar a l'Ajuntament que deixés de fer pagar a la zona blava. Mentrestant jo personalment miraré d'anar a botigues de Tona que estan fora de la zona blava (n'he descobert moltes últimament que donen molt bon servei).

Usuari: CONDUCTOR TONENC - Títol Resposta: NO VULL PAGAR... PEATGE PER APARCAR A TONA!  (09/08/2012)

Ja n'estem fart de pagar peatges... només ens falta ara pagar peatge per aparcar a la zona blava de Tona! Jo no vull pagar peatge per aparcar al meu poble!

Usuari: MARIETA CISTELLERA - Títol Resposta: PRIVILEGIS A LA ZONA BLAVA  (19/06/2012)

Que hi ha censura en aquest forum? Vaig escriure el dissabte i no surt . Aiaiaiiai, si és un descuit, passi, però si no.....TELA

Usuari: MARIETA CISTELLERA - Títol Resposta: PRIVILEGIS A LA ZONA BLAVA UN DISSABTE AL MATÍ...  (16/06/2012)

Avui he badat, he trobat una romaguera i en 5 minuts ja m'havien fotografiat el cotxe i impresa la multa. Ho reconec, són molt ràpids. Però un mini platejat ha aparcat darrera del meu cotxe. No posa tiquet i va a buscar el diari i marxa cap al forn. Els municipals aparquen van a buscar el diari, passa la interventora es mira el mini, parla amb el municipal que va cap al forn a avisar el conductor. Comenta a la interventora que ja surt i xinoxano no li posa la multa per absència de tiquet. Al cap de uns minuts el propietari surt del forn i marxa. Hauré de fer les presentacions del meu vehicle a la brigada municipal, perquè em puguin avisar si em volen posar la multa. AIXÓ'ÉS TONA, colla d'endollats!!!!!!

Usuari: RAMON - Títol Resposta: ZONA BLAVA  (23/05/2012)

estic veient que la zona blava cada dia aparcant menys cotxes pere el tema de haber de pagar. soc un asidu client de las botiges de aqui Tona pro arribat un moment que ja no o faix per la sencilla raó de haber de pagar perque em surt masa car, manera vaix acomprar al Esclat de malla aparco gratis i alguns productes mes varats. Señors responsables del invent , si no poseu el aparcament per minuts i gratis les botigues estan perden clients

Usuari: ICV_TONA - Títol Resposta: EQUIVOCAR-SE ÉS D'HUMANS, RECTIFICAR ÉS DE SAVIS.  (15/05/2012)

Des d'ICV_Tona estem totalment d'acord amb que la zona blava no és una bona solució pel nostre municipi per molts motius i així ho vam anar a expressar a l'ajuntament diversses vegades. En un principi la concessió és per a 20 anys. Si a l'empresa no li surten els números l'ajuntament serà el que assumeixi el dèficit. Ho podeu consultar a l'ajuntament. Nosaltres vam demanar en un ple que l'ajuntament es comprometés a revisar la concessió abans d'aquests 20 anys. Aquesta mesura ensorrarà més el comerç de Tona. Esperem que els comerços de Tona que van demanar o donar suport a aquesta mesura siguin capaços d'adonar-se'n. Equivocar-se és d'humans, rectificar és de savis.